En god morgen med Weleda

Har du styr på micellar water?

Micellar water er efterhånden et produkt som alle hudplejemærker har i deres sortiment. Jeg har brugt micellar waters i mange år, helt tilbage til dengang hvor Bioderma nærmest var det eneste mærke der førte dem. Siden da er der kommet mange billigere alternativer til og nedenfor vil jeg snakke lidt om mine favoritter lige nu og hvad micellar water egentlig er. Jeg håber, at I kan lide det!

1. Nivea Sensitive Micellar Water // 2. Nilens Jord Micellar Cleansing Water // 3. A-derma Sensifluid Micellar Water // 4. Plaisir All Gone Micellar // 5. Lakshmi Eau Micellaire // 6. Swiss Clinic Micellar Cleansing Gel // 7. Matas Micellar Water //

Hvad er micellar water egentlig? 

Det er basically rensemolekyler og vand i et produkt! Så det renseprodukt man normalt ville bruge sammen med vand til at rense sit ansigt med, fås i et og samme produkt.

Jeg bruger altid min micellar water med en vatrondel for at fjerne ansigts og øjenmakeup med. Normalt dobbeltrenser jeg dog altid, så efter jeg har fjernet min makeup med sådan et produkt her, bruger jeg et andet produkt til at rense huden i dybden. På rigtig trætte eller dovne dage, kan jeg dog godt finde på “bare” at rense min hud med sådan en her, det er nemlig hurtigt og effektivt.

Selv er jeg kæmpe fan af micellar waters, men hvis man f.eks. bruger vandfast mascara, er det nok ikke den bedste måde at fjerne makeuppen på! Så skal man have fat i en mere oliebaseret makeupfjerner.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg ikke, at man behøver at bruge specielt mange penge på de her slags produkter, de budgetvenlige varianter gør det nemlig lige så godt som de dyre efter min mening. Hvis man skal bruge spendere lidt ekstra på sådan et produkt, skal det være grundet ingredienser i ens produkter. Hvis man går op i at ens produkter skal være uden parfume og parabener kan jeg helt klart anbefale Nilens Jords og Lakshmis version. Hvis man ligesom jeg er på SU er Niveas min klare favorit! Men igen, hold øje med hvad der er på tilbud i den lokale Matas, de fleste mærker har efterhånden ramt formularen super godt!

Har I en favorit micellar water?

Kærligst,
Caro

 

 

2 kommentarer

 • Camilla

  Hej Caroline

  Tak for dit indlæg – det er dejligt at du forklarer nærmere om Micellevand. Den fra Lakshmi er faktisk også certificeret økologisk, således at du kan være sikker på at råvarerne i produktet som trænger ind i huden er de reneste rene 🙂 kram og dejlig dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Kære Camilla,

   TAK for din kommentar 🙂 Fantastisk med økologiske produkter, dem kan man jo stole på 😉

   I lige måde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god morgen med Weleda