Nye makeupfavoritter fra Eyeko

Nyhed fra My Moments: Sweet Treat AHA Serum

Sponsoreret

I slutningen af 2016 var jeg til et af de fineste lanceringer jeg nogensinde har været med til, nemlig My Moments By Matas. My Moments er en serie som har til formål at give selvforkælelse til krop og sjæl og laver de perfekte produkter til “mig-tid”. Jeg har været enormt begejstret for produkterne, især deres kropsolie og lermaske var jeg ret vild med sidste år. Nu lancerer de et helt nyt produkt, Sweet Treat AHA Serum med AHA- og BHA-syrer. Serummen har til formål at rense, peele, give fugt og beskytte huden mod frie radikaler. Produktet opløser bindingerne mellem de øverste døde hudceller, speeder celledelingen op og stimulerer kollagen-syntesen.

Serummen skulle virke rensende på huden og bidrage til at reducere problemer med urenheder og synlige porer, som jeg døjer med på kinderne. Så det bliver SÅ spændende at se, om den kan gøre en forskel på det område!

Produktet ligger til en pris af DKK 199, hvilket er helt fantastisk, taget i betragtning af de ingredienser som serummen indeholder:

PEELENDE (KERATOLYTISKE) INGREDIENSER:

  • AHA-syre (også kaldet frugt- eller glykolsyre) er udvundet af blåbær, sukkerrør, ahorn, appelsin og citron
  • BHA-syre (også kaldet salicylsyre) er udvundet af pilebark

RENSENDE, ANTI-MIKROBIELLE INGREDIENSER:

  • BHA-syre
  • Rosenekstrakt
  • Propanediol (sukkerekstrakt)

FUGTGIVENDE OG PLEJENDE INGREDIENSER:

  • Hyaluronsyre
  • Økologisk aloe vera
  • Propanediol (sukkerekstrakt)

ANTIOXIDERENDE INGREDIENSER:

  • Rosenekstrakt
  • bl.a. C- og E-vitamin fra frugter og aloe vera

HVOR OFTE?

My Moments anbefaler at man anvender serummen 1-3 gange ugeligt afhængig af hudtype. Det er en god idé at være lidt forsigtig hvis man døjer med en sart hud. Man påfører serummen på en rengjort hud (undgå øjenomgivelserne!). Brug derefter en god fugtighedscreme og husk nu solcremen dagen efter, de damer!

Jeg går straks i gang med at teste serummen og glæder mig også helt vildt til at prøve deres Silky Softening Cleansing Foam samt Rich Hydrating Face Cream. Er der nogle af jer der har prøvet disse produkter?

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye makeupfavoritter fra Eyeko