His and hers ♡

Nu handler (næsten) alle indlæg om lækkert dullegrej og det skal det også i dag, bare med et lille twist, hehe! Jeg er for nyligt flyttet sammen med min dejlige kæreste, som jeg snart har kærestet rundt med i snart fem år. Han har altid været meget støttende omkring bloggen og den anden dag kom der faktisk også en lille fin pakke hjem til ham, haha!

LACOSTE L’HOMME EAU DE TOILETTE

Lacoste fejrer i år det ikoniske krokodillelogo med denne nye herreduft, L’Homme. Duften er efter min mening enormt lækker og maskulin. Den har top noter af Madarin og Rabarber og indeholder derudover også Sort peber og Ingefær. Ret lex altså.

Kæmpe anbefaling hvis jeres kærester trænger til en lidt forkælelse!

LACOSTE POUR FEMME EAU DE PARFUM LÈGÈRE 

Jeg har altid været ret begejstret for Lacostes’ kvindedufte og denne her er ingen undtagelse! Denne duft er en nyfortolkning af den ikoniske Lacoste Pour Femme-duft med lækre blomsternoter. Den nye duft er præget af citusnoter, som jeg elsker. Det her er lidt en “no fuss” duft, som jeg er ret sikker på, at alle kvinder vil elske. Selv har jeg den liggende i håndtasken on-the-go, da den er perfekt til at touche up i løbet af dagen <3

Kærligst,

Caro

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*