Garnier Micellar ?

Garnier er et af de mærker, som står mit teenagehjerte meget nært. Hvem har ikke brugt deres Respons Shampoo eller BB Cream? Et produkt der i den grad er et af mine absolut favoritter i dag fra dem er helt klart deres Micellar Cleansing Water, som jeg har nævnt mange gange før! Dog vidste jeg ikke, at de faktisk har lidt forskellige produkter i deres Micellar sortiment, så læs endelig med nedenfor hvis du også er lidt af en Micellar-junkie!

MICELLAR CLEANSING WATER

Denne micellar water er faktisk lige blevet kåret til at være number 1 (!!) micellar på verdensplan, hvor sejt er det lige? Jeg tror jeg har været igennem 4-5 flasker gennem tiden og er helt sikkert et produkt jeg vil købe igen og igen. Det er den bedste rensevand hvis man døjer med en sensitiv hud, da den på ingen måde irriterer. Deres 400 ml ligger til en pris af DKK 69,95, så bliver det altså ikke meget bedre.

MICELLAR CLEANSING WIPES

Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg aldrig kunne finde på at rense mit ansigt derhjemme med en renseserviet, men de er altså ret praktiske on-the-go. Jeg har dem faktisk liggende i min sportstaske til lige at fjerne makeuppen inden jeg skal op og løbe på båndet i fitten! Jeg kan især godt lide dem her fordi de ikke udtørrer min hud, hvilket andre renseservietter har tendens til at gøre. Den der stramme følelse i ansigtet er altså bare et no go! De her ligger til en pris af DKK 49,95.

MICELLAR CLEANSING GEL

Jeg er kæmpe fan af micellar waters, men nogle gange har man bare brug for at føle sig ekstra ren, og det hjælper altså lidt på det hvis der er vand involveret, haha! Denne gel påføres på huden og renses af med vand, præcis som man vil bruge en almindelig rensegel. Jeg har endnu ikke prøvet produktet endnu, men glæder mig helt vildt til at teste det! Er der nogle af jer der har prøvet den? Produktet kan købes for DKK 49,95.

MICELLAR CLEANSING WATER IN OIL

Det her produkt har jeg været SÅ spændt på at prøve! Nogle gange er en micellarvand bare ikke helt nok hvis man har meget makeup på. Især kan det være lidt vanskeligt at fjerne vandfast makeup med dem, og det er lige her at Garniers Micellar Cleansing Water in Oil bliver din nye bedste ven. Jeg bruger tit vandfast mascara på mine nederste vipper, og denne her bandit fjernede det bare SÅ hurtigt. Hvis man er en vaskeægte makeupjunkie er det altså denne her man skal ud og have fat i! Ligesom den almindelige Micellar water ligger denne her til en pris af DKK 69,95 for 400 ml.

Efter min mening er der absolut ingen grund til at spendere en masse penge efter en micellarvand. Garnier er et glimrende bevis på, at de budgetvenlige mærker tit gøre det lige så godt som luksusvarianterne. Enormt lækre produkter som jeg vil anbefale til ALLE! Om man er på SU eller ej, haha!

Kærligt,

Caro

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*