sacha juan, sacha juan haircare, sachajuan haircare, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

SACHAJUAN Over Night Hair Repair

Måske har I set mit tidligere indlæg med SACHAJUAN HER eller på min Instagram (@carolineovergaard)? Jeg er i hvert fald gået hen og blevet ret glad for mærket, jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at det er blevet et af mine yndlingsmærker indenfor hårpleje.

SACHAJUAN Over Night Hair Repair

Jeg går enormt meget op i at give mit hår en masse fugt og holde det velplejet. Derfor blev jeg enormt glad da denne her bandit kom med posten!

Det her er altså et lidt sjovt produkt! Det er en slags hårgel hvis man kan sige det sådan, som er baseret på rent vand. Gelen har til formål at pleje håret mens man sover og vil derudover også styrke det og tilføre glans (som jeg i den grad behøver!). Produktet indeholder alger, som trænger helt ind i håret og styrker det, sejt ikke?

Jeg kan helt klart mærke en forskel på mit hår når jeg bruger produktet, især er jeg glad for hvor meget glans mit hår får! Alle hårtyper kan bruge produktet, men jeg vil især anbefale den til tørt og skadet hår!

Kærligst,
Caro

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*