Naturlig dækning med Phytomer

Hvis I ofte følger med herinde, så ved I måske, at jeg ikke er så god til fuldt dækkende foundations og faktisk holder min hverdagsmakeup ret naturlig. Det er derfor sjælendt at jeg bevæger mig ud i baseprodukter, men når min hud har brug for lidt ekstra dækning er det altid en farvet dagcreme jeg går efter.

Min nyeste favorit i den kategori er denne her fra Phytomer. Det er basically perfekt hud på tube, haha! Jeg påfører den farvede dagcreme som det sidste step i min hudplejerutine om morgenen med fingrene. Produktet efterlader min hud enormt velfugtet og med den fineste glød, som jo i den grad hitter lige pt i skønhedsbranchen!

Produktet er i hvert fald nu fast inventar i min makeuppung og redder mig hver gang min hud har brug for lidt ekstra hjælp. Kæmpe anbefaling herfra <3

Kærligst,

Caro

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*