Mask of the day #1

Jeg tænker, at starte et nyt tiltag her på bloggen, nemlig Mask of the day! Jeg er for nyligt blevet ret hooked på sheetmasks, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt for jer at læse med i hvilke jeg prøver af og om jeg kan anbefale dem. Den første i denne kategori er denne fugtgivende maske fra Filorga.

filorga hudpleje, filorga sheetmask, filorga skincare, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, skønhedsblogger, caroline overgaard, skincare blog, skincare blogger

Min hud har i den grad brug for fugt i øjeblikket, så den anden aften tænkte jeg, at denne her maske var lige sagen! Masken har til formål at gennemfugte og forfriske huden. Jeg påførte masken efter at jeg havde renset min hud og lod den sidde i 15 minutter. Bagefter masserede jeg det resterende produkt ind i huden (lidt ligesom et serum) og påførte derefter min natcreme. Jeg kunne helt sikkert se en forskel på min hud da jeg vågnede dagen efter! Den så langt mere velfugtet ud end før jeg brugte den. Masken ligger til en pris af 100 kr, så jeg ville altså også blive skuffet hvis ikke jeg kunne se en forskel, det er jo mange penge for et engangsprodukt.

Jeg vil helt klart anbefale masken hvis man har et specielt arrangement man skal til eller bare godt kunne tænke sig et ordentligt fugtboost. Jeg kunne i hvert fald godt finde på at købe flere af dem næste gang jeg ser dem i Magasin!

Kærligst,

Caro

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*