Futura Kalk Premium

Highlighter favoritter

hightlight, highlighter, highlighter 101, huda beauty highlight palette, delilah highlighter, gosh highlighter, gosh beauty, sephora highlighter, sandstone highlighter, caroline overgaard, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, makeup blogger

Selvom jeg ikke bruger enormt mange forskellige makeupprodukter i min hverdagsrutine, så kan jeg altså godt føle mig lidt nøjeren uden lidt highlighter på kindbenene, haha! Jeg har samlet nogle af mine absolut favoritter i min samling, budgetvenlige og mere luksuriøse af slagsen. Jeg håber, at I kan lide det <3

highlight1131 highlight1132

Sponsoreret

NARS MULTIPLE i “COPACABANA”

Åh, denne multiple fra Nars er en gammel klassisker! Alle beautynørder derude havde denne her i deres samling for cirka fem år siden! Jeg er stadig kæmpe fan af den, da den er perfekt til at give et meget naturligt “dewy” look til huden. Helt sikkert et kig værd næste gang man nærmer sig en Nars counter.

highlight1133

Sponsoreret

SANDSTONE SHEER GLOW LOTION i “MOVIE STAR”

Jeg har ikke prøvet så forfærdelig meget fra danske Sandstone, men det her produkt er helt sikkert et jeg godt kunne finde på at købe igen. Det er den smukkeste, flydende highlighter, som jeg tit bruger som primer ellers mixer jeg et par dråber i min foundation, hvis min hud mangler lidt ekstra glød. Der er mange muligheder med denne her sag!

highlight1134

Sponsoreret

HUDA BEAUTY 3D HIGHLIGHTER PALETTE

Det var jo SÅ vildt hvor stor begejstring der var for HUDA Beauty, da det endelig kunne fås i Sephora! Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke helt forstod hypen, men efter jeg tog denne palette i brug forstod jeg lige pludselig godt hvorfor. De her highlighters har en af de bedste pigmenteringer jeg nogensinde har prøvet. Hverken for meget eller for lidt og har en fantastisk evne til at se enormt naturlige ud på huden. Jeg har især været rigtig glad for at mixe “Santorini” og “Azores”.

highlight1135

Sponsoreret

SLEEK MAKEUP HIGHLIGHT PALETTE i “DISORTED DREAMS”

Sleek Makeup laver nogle helt fantastiske produkter til virkelig gode priser. Denne her palette er ingen undtagelse, for udover at være rigtig, rigtig pæn at kigge på, så er highlighterne også virkelig gode. Det er helt sikkert den mest specielle palette jeg har i min samling, men ser utrolig fin ud på huden, især hvis man er lys i huden.

highlight1136

Sponsoreret

GOSH STROBE’N GLOW KIT i “001 HIGHLIGHT”

Hvis ikke man lige føler for at kaste sine penge efter Huda Beauty paletten, så er denne her fra GOSH et ret godt alternativ. Paletten indeholder fire enormt fine nuancer, både kolde og varme toner. Faktisk har jeg også brugt dem som øjenskygger, der performer de altså også virkelig godt!

highlight1137

Sponsoreret

DELILAH PURE LIGHT ILLUMINATING POWDER

Min all time favorite highlighter er denne smukke sag fra Delilah. Den ser måske ikke ud af meget på billedet, men den giver simpelthen huden den fineste glød, uden at se falsk ud. Jeg har faktisk en back-up af denne her i skuffen, jeg skal simpelthen aldrig være foruden!

highlight1138

Sponsoreret

ELIZABETH ARDEN BOLD ILLUMINATING LIQUID HIGHLIGHTER i “GOLDEN KISS 01”

En flydende highlighter som jeg virkelig har brugt meget det sidste års tid er denne her fra Elizabeth Arden. Det er den perfekte mix af kølige og varme nuancer, så jeg synes faktisk, at de fleste hudtoner kan bruge denne her.

highlight1139

Sponsoreret

SEPHORA STROBING PALETTE

Denne palette er fantastisk hvis man ikke har eksperimenteret specielt meget med highlighters, da den ikke er specielt pigmenteret og nem at arbejde med. Nuancerne er enormt fine og passer til de fleste hudtyper. Selv har jeg været ret glad for den tredje highlighter i paletten, så fin og gylden!

highlight1140

Sponsoreret

GOSH LUMI DROPS 

De her lumi drops har været på markedet i et stykke tid, men jeg har først næsten lige fået fingrene i dem. OMG, de er jo SÅ gode!! Farven “002 VANILLA” har boet i min makeuppung den sidste måneds tid. Jeg mixer den sammen med min foundation, for at opnå et mere glødende resultat. Fantastisk produkt som jeg ikke vil være foruden!

På billedet ser I farverne: “014 GOLD”, “002 VANILLA”, “004 PEACH” og “012 ROSEGOLD”. 

Som sagt er highlighters nok mit yndlings beautyprodukt, haha! Derfor må I endelig sige til, hvis I ligger inde med nogle jeg bare må prøve <3

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Futura Kalk Premium