To nye favoritter til håret

Hvis der sidder nogle af jer derude som også døjer med fint, skandinavisk hår som mangler volumen, så læs endelig med her! Jeg har nemlig fundet mig et par vidunderprodukter som i den grad har løst det problem for mig <3

LERNBERGER STAFSING BLOWDRY/VOLUME SPRAY

Denne spray giver enormt meget volumen til mine lokker og fungerer også som varmeskyttelsesmist. Misten indeholder faktisk vindrueekstrakt samt solsikkekerneekskrakt som faktisk er med til at reparere og beskytte håret mod varmen fra ens hårtørre og stylingtools. Derudover indeholder den også hvede- og silkeproteiner som har en blødgørende effekt på håret og giver glans. Jeg kan især nikke genkendende til glansen, som kan være svært at opnå med lyse lokker som mine!

PHILIP B BUSSIAN AMBER IMPERIAL ROOTS UP! BOOSTER

Den klassiske hårmousse har tidligere haft lidt et ry for at være et mormor-produkt, ikke? Dog vil jeg sige, at denne her mousse er alt andet end et mormor-produkt og faktisk den bedste jeg nogensinde har brugt i mit hår. Jeg tager en god mængde produkt i håndklædetørt hår og føntørrer det derefter. Når håret er tørt er jeg efterladt med enormt lækkert og volminøst hår som jeg altså ikke kan opnå uden sådan et stylingprodukt. Denne her mousse føles på ingen måde klistrende, faktisk kan jeg slet ikke mærke produktet i håret efterfølgende, hvilket er et kæmpe plus i min bog.

Så til alle de fladhårede ladies, go get these products! Det vil I altså ikke fortryde. Kæmpe favoritter hos mig lige nu <3

Kærligst,

Caro

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*