filorga hudpleje, filorga skincare, filorga skin, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, beauty blogger, caroline overgaard, skincare blog, skincare blogger

Trying out: Filorga

Som I nok har bemærket her på bloggen, så elsker jeg at afprøve nye hudplejeprodukter! Det er simpelthen noget af det bedste mit beautyhjerte ved. Det nyeste mærke i min samling er Filorga som har beskæftiget sig med hudplejeprodukter siden 2007.

Jeg har tre forskellige produkter fra deres sortiment at dele med jer i dag. Vi skal igennem lidt rens, skrub og fugtserum. Jeg håber, at I kan lide det <3

MOUSSE DEMAQUILLANTE

Renseprodukter der skummer har i lang tid haft lidt af et dårligt ry i skønhedsbranchen. Dog har jeg ladet mig fortælle af en del eksperter, at renseprodukter med en pumpe faktisk er helt okay! Det har jeg i den grad taget til mig, for jeg elsker følelsen af en ren hud, som en rensemousse kan give. Hvis man har tør hud kan man godt være lidt bekymret for at bruge et renseprodukt som det her, men frygt ej! I denne her mousse er der tilsat hyaluronsyre, som er enormt fugtgivende. Derudover indeholder den også ekstrakt fra liljer som har til formål at blødgøre og berolige huden. Filorga lover at produktet kan fjerne makeup, men jeg vil personligt altid fjerne min makeup inden med en micellarvand eller en rensebalm!

SCRUB & MASK

Denne her maske er lidt et to i et produkt! Masken har til formål at eksfoliere huden og mindske synligheden af porer samtidig med at hudens tekstur bliver mere glat og ensartet. Jeg bruger masker som denne en til to gange om ugen, klart et musthave i min hudplejerutine.

HYAL-DEFECENCE

Denne serum er perfekt til en sensitiv og dehydreret hud. Serummen kan bruges af alle hudtyper og anvendes både morgen og aften under ens creme. Jeg har endnu ikke prøvet denne her, men jeg lover at vende tilbage med en mere dybdegående anmeldelse, når jeg har prøvet produktet i et par måneder.
Har I prøvet produkter fra Filorga?
Kærligst,
Caro

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*