Trying out: Filorga

Solaray Rosenrod

Så har jeg igen lidt kosttilskud på programmet og i dag skal det handle om Rosenrod. Rosenrod har til formål at øge vores mentale udholdenhed, fysiske ydeevne og give os mere energi. Det kan også hjælpe på træthed i hverdagen. Jeg har testet kapslerne og kan faktisk mærke en forskel på min krop og mit humør.

Jeg tager 1 kapsel om morgnen sammen med min morgenmad og synes faktisk, at jeg føler mig mindre stresset og har mere overskud end når jeg ikke tager dem. Det kan være rigtig svært med disse slags produkter om de virker på en eller ej, personligt føler jeg i hvert fald at de gør en forskel.

Jeg er lidt af en motionsjunkie og vil helst gerne have pulsen op hver dag, så til de dage hvor energien måske ikke er på det højeste er de her kapsler altså mine bedste venner!

Generelt elsker jeg kosttilskud og især Solaray er et mærke som jeg stoler enormt meget på og som jeg virkelig elsker. Hvis der sidder nogle af jer derude som også er interesseret i kosttilskud, men ikke rigtigt ved hvor I skal starte, så vil jeg helt klart anbefale at kigge på Solaray. Solaray fås i de fleste kosttilskudsbutikker, hvor de altid er virkelig gode til at guide en igennem vitaminjunglen!

Kærligst,

Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trying out: Filorga