tweezerman, tweezerman tools, caroline overgaard, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, skønhedsblog, bblogger, bbloggers

Yndlings tools fra Tweezerman

Tweezerman har været mit go-to mærke indenfor beauty tools siden jeg var ung teenager. Faktisk har jeg haft min pincet siden jeg var cirka tolv år gammel (utroligt at den ikke er blevet væk med tiden, haha!), så da en pakke med nedenstående produkter kom ind af døren var jeg ret begejstret!

Jeg er faktisk udstyret med et par ret lange, bukkede øjenvipper fra naturens side, så jeg bruger faktisk ikke en øjenvippebukker i min daglige makeuprutine. Dog gav jeg denne her til en veninde som sværger til dem og hun er SÅ glad for den, og har fortalt mig, at den virkelig holder vipperne bukkede i løbet af dagen!

Vi kan vel allesammen godt blive enige om, at det nok var på tide at skifte min pincet ud, som faktisk har hele 10 år på bagen (omg!), og selvom min daværende ikke fejlede noget som helst så er jeg altså ret glad for min nye pinke! Denne pincet er virkelig, virkelig god og kan få fat i selv de mindste små hår. Kæmpe, kæmpe anbefaling herfra.

Jeg ville ønske, at jeg kunne retfærdiggøre at få lavet negle professionelt, men jeg må desværre erkende, at mit SU budget ikke lige rækker til det. Dog bliver min hjemmelavede manicure altså bare det bedre med deres Dual Sided Pushy, som virkelig kan få styr på neglebåndene! Glem alt om de billige træversioner man kan købe rundt omkring, det er altså denne her man skal have fat i!

Jeg har i den grad fundet kærligheden til Tweezerman, så sig endelig til hvis I ligger inde med nogle beauty tools fra dem som jeg bare må prøve <3

Kærligst,

Caro

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*