Ny favorit på badeværelset

Jeg har for nyligt stiftet bekendskab til fantastiske Antipodes. Antipodes er meget hurtigt gået hen og blevet et af mine nye yndlingsmærker, selvom jeg ikke har prøvet særlig meget fra dem endnu. Et produkt som jeg har svoret til de sidste par måneder er denne her Hand & Body Wash.

Udover at dufte fuldstændig fantastisk, så renser den uden at udtørre overhovedet! Lige pt. bor denne her på mit badeværelse som en håndsæbe, da jeg lider af håndeksem som blusser meget op i løbet af dagen (især når jeg vasker hænder ofte), men når jeg bruger denne her oplever jeg faktisk ikke speciel meget irritation på huden, så for mig er det her altså en sikker vinder.

Denne her wash ville i den grad også være en fin værtindegave! Især til hende der går meget op i ingredienser, hehe!

Skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis I har prøvet nogle lækre produkter fra Antipodes som jeg bare må prøve, jeg er nemlig blevet ret nysgerrig på mærket!

Kærligst,

Caro

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*