Ny favorit på badeværelset

Golden Glow med Miild Makeup ♡

Produkt modtaget i gave fra Miild

Hvis I har fuldt med på min Instagram (@carolineovergaard) det sidste stykke tid, så har I måske bemærket min kærlighed til det danske makeupmærke Miild. Jeg er enormt beæret over at være en del af deres Miild Muse-team, for jeg kan i den grad stå inde for deres produkter og visioner som Miilds udviklere Tanja og Tine har skabt. Miild går ind for bæredygtighed og har faktisk de tre anerkendte certificeringer på alle deres produkter, nemlig: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS, hvor sejt er det lige?

Miild har derudover lavet et samarbejde med Globale Climate Institute, nemlig Buy one – plant one. Dette samarbejde går basically ud på, at når man køber en af Miilds kampagneæsker, har man sammen med Miild været med til at plante et træ i Khasi Hiils i Indien. Det giver jo også en lidt bedre samvittighed når man shopper skønhedsprodukter, ikke?

Som nogle af jer måske ved, så sværger jeg til deres Økologisk Mineral Øjenskygge- og Øjenbrynskit som næsten er det eneste produkt jeg har brugt til mine bryn siden juli måned (det siger altså lidt når man er en bryn-freak som mig…). Nu har jeg fået et andet produkt fra Miild i hænderne, nemlig deres Økologisk Ovnbagt Mineral Bronzing Pudder. Jeg hentede denne smukke sag på posthuset i lørdags, så det er måske liiige tidligt nok at kalde det mit nye yndlingsproudkt, men det gør jeg altså alligevel for jeg ELSKER denne her bronzer.

Denne her bronzer er udviklet at rene og naturlige mineraler. Den er ovnbagt ved en svag varme i 24 timer, som resulterer i en meget silkeblød tekstur som gør produktet enormt nem at arbejde med. Bronzeren indeholder nogle små glimmer partikler, som giver den fineste, naturlige glød til huden, næsten som når man har været på ferie, haha!

Denne økologiske bronzing pudder indeholder glimmer partikler, så du opnår en smuk solkysset hud hele året rundt. Den passer til alle hudfarver. Er du mere lys i huden, vælg da vores Multi Cheek Brush. Hvis du er mere gylden og mørkere i tonen, kan du sagtens bruge vores Kabuki Brush, til at påføre produktet. Læg vores økologiske mineral bronzing pudder på dine kindben, kinder, øverste del af panden og dit kæbeparti for opnå en smuk solkysset hud.

te1157

Som I kan se på billedet ovenover er det en enormt fin tone til en bronzer, hverken for varm eller for kold. Miild siger selv, at bronzeren kan bruges af alle hudtoner, og jeg giver dem fuldstændig ret! Hvis man er meget lys i huden kan man bare bruge en smule, og hvis man er mere mørk kan man sagtens bygge farven op.

Beauty tip: Brug ikke kun bronzeren i ansigtet, men også som øjenskygge! Grundet de fine glimmer partikler og de varme toner kan man kreere det fineste efterårslook til både hverdag og fest:)

Her skal du placere din bronzer: 

Brug bronzeren som øjenskygge: 

Illustrationer tegnet af mig

Selvom jeg kun har prøvet to produkter fra Miilds sortiment, så er jeg virkelig, virkelig begejstret for deres produkter. Min indre beautyjunkie har planer om at ege hele sortimentet på et tidspunkt <3

Har I prøvet nogle produkter fra Miild?

Kærligst,

Caro

2 kommentarer

 • Jeg kan godt forstå hvis du er stolt af at være Miild Muse 🙂 Det er godt nok nogle lækre sager de to laver!

  Jeg var så heldig at møde søde Tanja i min lokale Matas og fik en fin intro til produkterne. Sidenhen er min samling vokset stødt og jeg er sikker på flere af sagerne bliver favoritter, jeg vil købe igen og igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   De er simpelthen bare noget af det sødeste begge to, og produkterne er så fantastiske 🙂
   Hvad har du fra mærket? Noget man skal prøve?

   God dag,
   Knus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny favorit på badeværelset