percy & reed, percy & reed danmark, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog, bblogger, bbloggers, beauty, beauty blog, haircare

Percy & Reed Moisturising Haircare

Da jeg var yngre og var på weekendtur til London med min familie, var Percy & Reed altid et af de mærker man skulle kigge efter i de mange Bootsbutikker. Der var bare et eller andet lækkert over deres cute indpakning og velduftende produkter, haha!

Nu hvor jeg har fået deres Moisturizing Shampoo og Conditioner ind af døren er det lidt samme følelse jeg får som da jeg shoppede rundt som fjorten årig og jeg elsker det!

Jeg er især blevet rigtig glad for denne her serie, da produkterne giver en masse fugt og pleje til mit hår, men uden at tynge det. Jeg kan godt komme til at glemme hårkuren, så er det altså virkelig dejligt med renseprodukter som faktisk også giver håret fugt på øverste etage!

Percy & Reed fås nu i den lokale Matas (!!) og jeg ville helt sikkert kigge nærmere på deres sortiment næste gang I er forbi, de ligger nemlig inde med nogle ret skønne produkter <3

Kærligst,

Caro

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*