Golden Glow med Miild Makeup ♡

Ny yndlings te fra DM Skincare

te1142

Sponsoreret

For et par år siden prøvede jeg et par masker fra DM Skincare og elskede dem. Derfor blev jeg glædeligt overrasket, da disse to teblandinger kom hjem med posten! DM Skincare har nemlig lige lanceret fem nye te-varianter, som er inspireret af fristende desserter og farverige cocktails (ret sjovt!). I en kop er der max fire kalorier i, så det er jo et fantastisk alternativ til den søde dessert eller drink når man lige craver noget lækkert, haha!

Som alle de andre produkter i DM Skincares’ sortiment er alle te-varianterne baseret på 100% naturlige ingredienser og med økologisk indhold, så bliver det altså ikke meget bedre:)

te1143

Jeg har været så heldig at modtage Banana Cupcake Tea og Strawberry Magarita Tea. Banana Cupcake Tea er helt sikkert min klare favorit, det er vitterligt som at drikke en bananmuffin! Man skal dog være en ægte banan-lover som jeg, ellers tror jeg godt at den kan være lidt for voldsom for nogle. Jeg er kæmpe fan af det her koncept og er hurtigt gået hen og blevet småafhængig, haha:)

Udover overstående er der også lanceret Lemon Cheesecake Tea, Apple Crumble Pie Tea og Pina Colada Tea, mums!

Har I prøvet produkter fra DM Skincare?

Kærligst,

Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Glow med Miild Makeup ♡