Percy & Reed Moisturising Haircare

Produkter jeg ville købe igen

Jeg elsker at teste nye skønhedsprodukter, men jo ældre jeg er blevet, jo mere kritisk bliver jeg også overfor de ting jeg prøver. Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt at lave et lille indlæg med nogle af de skønhedsprodukter som jeg bare sværger til og som jeg skal ud og købe igen når jeg løber tør. Jeg håber, at I kan lide det<3

DAVINES MORE INSIDE DRY TEXTURIZER

Jeg har snakket om denne teksturspray en del gange på bloggen efterhånden og med god grund. Det er det bedste produkt til at give mine skandinaviske lokker lidt fylde og hold uden at klistre. Derudover dufter den fantastisk! Kæmpe must i min skønhedsrutine.

MIILD ØKOLOGISK ØJENSKYGGE- OG ØJENBRYNSKIT

Jeg ved godt, at jeg virkelig snart skal stoppe med at snakke om det her brynkit fra danske Miild, men jeg er bare SÅ glad for det! Det er det perfekte produkt til at give mine bryn den definition de skal have, men uden at se for optegnede ud.

NUDESTIX INTENSE MATTE LIP + CHEEK PENCIL i farven “PURITY”

Jeg var i sidste uge til den fineste lancering. Nudestix er nemlig kommet til Danmark og jeg kan slet ikke komme ned over det! Jeg var så heldig at få nogle af deres produkter med hjem til test, og især denne lip crayon er en ny favorit hos mig. Jeg har helt ærligt haft den på hver ENESTE dag og nu kan jeg altså ikke leve uden den i håndtasken:) Normalt er jeg slet ikke til matte produkter, da jeg døjer med så tørre læber her om efteråret, men denne her er på ingen måde udtørrende og holder vitterligt hele dagen. Derudover er Nudestix vegansk, mega sejt altså!

MARIO BADESCU FLOWER & TONIC MASK

Jeg er lidt af en maske-hoarder, men denne her fra Mario Badescu er min ultimative favorit, især på de dage hvor min hud i den grad har brug for lidt SOS. Den udrenser porerne, men efterlader på ingen måde huden med en stram følelse. Perfekt hvis man døjer med urenheder i de kolde måneder.

VITA VIVA 3 IN 1 BEAUTY BOOSTER

Jeg er en kæmpe sucker for kosttilskud og især Vita Viva er et af mine yndlingsmærker indenfor området. Jeg er blevet SÅ begejstret for deres 3 in 1 Beauty Booster som har gjort en kæmpe forskel for mit hår, hud og mine negle. Kapslerne indeholder bl.a. B, C og E vitamin, biotin, silica, collagen og nogle kraftige antioxidanter som alle er med til at styrke væksten af hår, hud og negle. Jeg skal helt sikkert have fingrene i de her igen, når det hele trænger til et boost:)

SACHA JUAN OCEAN MIST

Jeg har før i tiden ikke været særlig begejstret for saltvandsspray, da jeg tit synes at de er lidt for klistrede til mit fine hår. Dog har Sacha Juan (totalt nyt yndlings hårplejemærke) ramt den helt perfekte formular, mit hår føles på ingen måde klistret når jeg bruger den.

NARS BLUSH i “IMPASSIONED”

Efter min mening så laver Nars nogle af de bedste blushes på markedet. Lige i øjeblikket bruger jeg næsten ikke andet end en limited blushpalette fra dem, men en blush som jeg ikke vil være foruden i min samling er deres “Impassioned” blush. Det er den smukkeste, kølige pinke nuance, som får kinderne til at se så friske ud.

NASENGOLD #S EAU DE TOILETTE

#S fra Nasengold har været min favoritduft i lidt over et år nu. Jeg har aldrig nogensinde duftet til noget bedre, så når jeg løber tør for denne her, skal jeg simpelthen ud og have den igen. Om man så er på SU eller ej, haha!

BENEFIT HOOLA BRONZER

Jeg er langt fra den eneste beautylover, som har denne bronzer som sin favorit. Jeg prøvede for første gang produktet i foråret (mega late to the party, I know) og jeg forstod lige med det samme hvorfor den er så anerkendt. Det er den helt rigtige nuance til alle hudtoner og blender som en drøm. Hvis ikke man har prøvet den, så skal man altså skynde sig hen til sin nærmeste Sephora!

MAYBELLINE INTANT ANTI-AGE THE ERASER EYE CONCEALER

Lidt af et langt navn, men hold nu op, hvor jeg dog elsker denne her concealer! Det er simpelthen det perfekte produkt til at lysne op under øjnene, uden at se “kaget” ud. Jeg har heldigvis en helt ny liggende i skuffen, så jeg er good to go for det næste stykke tid, haha!

NUORI VITAL FOAMING CLEANSER

Da jeg i sommeren var på besøg hos Nordic Senses, var jeg så heldig at få denne rens fra danske Nuori med hjem. Normalt er jeg ikke specielt begejstret for skumrens, men denne her er udover det sædvanlige. Den renser min hud på en helt anden måde end hvad en typisk olie eller rensemælk ville gøre, men uden at efterlade huden stram og irriteret, som mange andre skumrens har tildens til at gøre. Jeg pumpede den sidste mængde skum ud i går, og må ærligt indrømme, at jeg ikke helt tror, at jeg kan leve uden produktet i min hudplejerutine…

RAAW IN A JAR BLUE BEAUTY DROPS

Hvis I følger mig på Instagram (@carolineovergaard), så har I måske bemærket min begejstring for denne smukke og lækre olie. Det er lige pt. den eneste ansigtsolie jeg bruger, fordi den simpelthen efterlader min hud så fin og velfugtet. Olien er spækket med antioxidanter, vitaminer og indeholder bl.a. blue tansy, jojoba olie og vitamin E. Mærket har også en Rosehip Facial Oil, som jeg virkelig gerne vil have fingrene i også. Er der nogle af jer der har prøvet den?

 Kærligst,

Caro

   

4 kommentarer

 • Sikke en masse fine produkter. God inspiration! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jackie

  Ej hvor sjovt – jeg har lige gået kbh tynd for at få fingrene i Miilds øjenbrynskit. Nu glæder jeg mig endnu mere til at prøve den! Har du andre produkter fra Miild som du kan anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Kære Jackie,

   Hvor er det sjovt! Jeg er selv så begejstret for Miild og deres univers. Deres bronzer er intet mindre end fantastisk, så giv endelig den et kig når du nærmer dig en Miild counter!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Percy & Reed Moisturising Haircare