MOLTON BROWN Heavenly Gingerly

Karmameju julegaveæsker 2017 ♡

Det kan godt være, at det måske er liiige tidligt nok at dele julegaveinspiration, men jeg er en sucker for julen og da jeg så disse fine limited edition gaveæsker fra Karmameju, tænkte jeg, at jeg lige måtte dele det med jer. Kollektionen består i år af fem æsker til ansigt, krop og hænder. Jeg håber, at I kan lide det <3

 

 

FORKÆLELSE TIL KROPPEN / Limited Edition 

Julepris DKK 799
Normal pris DKK 1676

Indeholder:
WILD body OIL 03
BLAST body wash 03
MORE body scrub 03 rejsestørrelse

Luksuriøs og blødgørende håndpleje til både mænd og kvinder med energigivende citrusdufte. Populære BLAST body wash vækker dine sanser i badet, og MORE body scrub stimulerer og fornyer huden. Kropsolien WILD plejer og styker huden med dynamiske antioxidanter fra opkvikkende æteriske olier fra citrusfrugter og essentielle fedtsyrer fra mandelolie og økologisk jomfruolivenolie.

GAVEÆSKE TIL ANSIGTET / Limited Edition 01

Julepris DKK 899
Normal pris DKK 1737

Indeholder:
VELVET face cream 01
MUSE cleansing balm 01
GLOW face oil 01

I denne eksklusive gaveæske får man alt, man behøver til at rense, pleje og beskytte huden. Med højt indhold af dynamiske olier fra moringa og hyben renser og plejer MUSE huden, og VELVET face cream efterlader huden silkeblød med fornyet vitalitet. Virkningsfulde antioxidanter i GLOW face oil reducerr fine linjer og beskytter huden mod skadelige miljøpåvirkninger. Forfriskende LOVE face mist giver et fugtboost i løbet af dagen. Ren og naturlig age-defence hudpleje med plejende og opløftende dufte samt klinisk dokumenterede ingredienser. Gaveæsken indeholder også vores deres nye COUTURE øjencreme, der stimulerer og beskytter den fine hud omkring øjnene.

 

GAVEÆSKE TIL ANSIGTETLimited Edition 02

Julepris DKK 799
Normal pris DKK 1676

Indeholder:
CASHMERE face cream 02
STAR micellar water 02
HEAL face oil 02
KISS face mist 02
NATURAL konjac sponge 02
COUTURE eye cream 01

Med denne eksklusive gaveæsker får du alt, hvad dit hudplejehjerte kunne drømme om. Gaveæsken indeholder ansigtscremen CASHMERE, der beskytter og afstresser sensitiv og reaktiv hud. Genopbyggende olier fra havrekerne og mandel i HEAL face oil berolger og fugter huden. Deres 3-i-1 renseprodukt STAR fjerner blidt, men effektivt urenheder og make-up samt toner og fugter huden. NATURAL konjac sponge eksfolierer nænsomt huden og fugtmættende KISS face mist, med hyaluronsyre, økologisk aloe vera og kamille, giver dit ansigt et kærligt fugtboost, når du har brug for det. Ren og naturlig age-defence hudpleje med plejende, beroligende dufte og klinisk dokumenterede ingredienser. Gaveæsken indeholder deres nye COUTURE øjencreme, der stimulerer og beskytter den fine hud omkring øjnene.

GAVEÆSKE TIL ANSIGTET / Limited Edition 03

Julepris DKK 799
Normalpris DKK 1676

Indeholder:
SILK face cream 03 
NOW cleansing gel 03
CHANGE face oil 03
WOW face mist 03
COUTURE eye cream 01

Denne eksklusive gaveæske indeholder alt til din hudpleje, du kunne drømme om. NOW cleansing gel renser i dybden, genopfrisker og balancerer huden. Med sin prisvindende echinacea med klinisk dokumenteret, antiinflammatoriske og helende egenskaber plejer og beroliger SILK face cream huden. Æteriske olier fra cedertræ og rosengeranium i CHANGE ansigtsolie forfiner hudens struktur og giver en ensartet overflade. WOW face mist hydrerer dit ansigt i løbet af dagen. Ren og naturlige age-defence hudpleje med plejende, opkvikkende dufte og klinisk dokumenterede ingredienser. Gaveæsken indeholder deres nye COUTURE øjencreme, der stimulerer og beskytter den fine hud omkring øjnene.

FORKÆLELSE TIL HÆNDERNE / Limited Edition 

Julepris DKK 299
Normalpris DKK 437

Indeholder:
FLOW hand wash 02 
CHILL hand lotion 02
WOOD wardrobe fragrance

Populære FLOW forvandler en simpel håndvask til en forfriskende sanseoplevelse. CHILL plejer og beskytter den viterramte hud på hænderne med økologiske ingredienser og en unik sammensætning af dufte fra blandt andet kamille og neroli. Smukt sæt på badeværelset eller i køkkenet. Garderobeduften WOOD fylder dit klædeskab med krydrede trædufte fra cedertræ, cypres- og sandeltræ.

Selv ville jeg ikke have noget imod at modtage en af de her gaveæsker, hvor lækre er de lige? Jeg har i mange år været kæmpe fan af Mette Skjærbæk som står bag mærket, hun er simpelthen for sej. Dog har jeg ikke selv testet særlig meget fra mærket endnu, så skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis I ligger inde med nogle musthave produkter derfra.

Jeg går faktisk i gang med at teste et par produkter derfra nu, så stay tuned!

Kærligst,
Caro

   

5 kommentarer

 • Anne Stensgaard

  Hvor kan man købe gaveæskerne. Jeg kan ikke find dem på nogen hjemmesider?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   Kære Anne,

   Jeg er på sagen og vender tilbage til dig når jeg ved noget. God aften!

   KH:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Stensgaard

   Super 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

   De kan først købes fra start november. Du kan eventuelt skrive dig op til karmamejus nyhedsbrev, så får du direkte besked, når de lander på shoppen og hos udvalgte forhandlere 😘

   Link her til nyhedsbrev:
   https://karmameju.dk/newsletter

   Rigtig god dag 🙂

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Stensgaard

   Tak for svar:-) Jeg er stor fan af Karmameju, så jeg modtager allerede nu deres nyhedsbrev, og derfor underede det mig også, at jeg ikke havde set dette tilbud, men nu har jeg ro på igen, og glæder mig til start november :-). Rigtig god aften til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOLTON BROWN Heavenly Gingerly