Få glød med KARMAMEJU Renew ansigtssbørste

Davines: The Christmas Box

davines, davines hårpleje, davines haircare, davines hair, davines julegave, davines julegaveæske, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog, davines minu

Sponsoreret

Igen er jeg nok lidt tidligt på den med julegaver, men da jeg blev spurgt om jeg ville modtage en af Davines fine julegaveæsker, som jeg kunne vise til jer, måtte jeg jo sige pænt ja tak. Davines laver efter min mening nogle af de bedste hårplejeprodukter og så er deres indpakning altid on point.

davines, davines hårpleje, davines haircare, davines hair, davines julegave, davines julegaveæske, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog, davines minu

I år lancerer de hele fem forskellige og jeg har været så heldig at modtage deres MINU boks. Det er helt sikkert en perfekt julegave til en mor, søster eller god veninde. Læs endelig med nedenfor om de forskellige æskers indhold. Jeg håber, at I kan lide det <3

MINU GIFT BOX 

MINU boksen er især velegnet til dig med farvet hår. Shampooen, hårmasken og serumen tilfører håret E-vitamin, der både renser, styrker og plejer, samtidig med at give håret en naturlig, smuk glans.

LOVE GIFT BOX

Få styr på kruset og bølget hår med LOVE gift Box. LOVE produkterne modvirker frizz og blødgører bølgerne, så håret bevarer sin naturlige elasticitet. Produkterne indeholder olievenekstrakt fra Messina i Italien, som renser og giver håret fugt.

 

NOUNOU GIFT BOX

Trænger håret til et løft? NOUNOU shampoo, balsam og olie giver maksimal glans og fylde. Produkterne tilfører masser af fugt og kraft, og giver nyt liv til skadet hår.

YOUR HAIR ASSISTANT GIFT BOX

Denne Gift Box er til dig, der ønsker et sundt og naturligt look. Boksen indeholder Davines Prep Shampoo, Prep Mild Cream og Blowdry Primer, som til sammen fugter og renser håret, og efterlader det luftigt og glansfuldt.

OI GIFT BOX

Davines Essential OI kan anbefales til alle hårtyper. Disse produkter gør håret silkeblødt og efterlader det med et sundt, velplejet og skinnende look.

Alle gaveæskerne indeholder tre produkter samt en den fine æske og ligger alle fem til en pris af DKK 400.

Kærligst,
Caro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få glød med KARMAMEJU Renew ansigtssbørste