Crushing on: LEBON

Ny yndlings morgenmad

green smoothie, green smoothie bowl, healthy breakfast bowl, novo vita, novo vita proteinpulver, vegansk proteinpulver, sundhedsblog, sundhedsblogger, skønhedsblog, caroline overgaard

Sponsoreret

Jeg er lidt af et A-menneske og elsker at stå tidligt op hver dag og lave en god morgenmad. Lige pt. er det denne her grønne smoothie bowl som jeg er helt besat af, så jeg tænkte, at jeg ville dele den med jer!

green smoothie, green smoothie bowl, healthy breakfast bowl, novo vita, novo vita proteinpulver, vegansk proteinpulver, sundhedsblog, sundhedsblogger, skønhedsblog, caroline overgaard

Jeg (ligesom så mange andre) døjer i høj grad med irriteret tyktarm og fordøjelsesproblemer. Jeg så for nyligt Maria Felding, som er uddannet klinisk diætist og som bl.a. også har været med til at skrive “Den plantebaserede kost”. Det er helt sikkert det bedste jeg har gjort for mig selv og min sundhed, så bare lige en lille anbefaling hvis der sidder nogle af jer der læser med som har de samme problemer som mig:)

Hun sagde bl.a. til mig, at det ville være en god idé hvis jeg spiste/drak flere smoothies og kogte grøntsager, så min mave ikke skulle bruge ekstra energi på at fordøje min mad. Til at starte med var jeg rimelig skeptisk hvad angik smoothies, da jeg helst vil spise noget der kan tygges ordentligt. Dog er denne her grønne smoothie bowl gået hen og blevet lidt af en favorit i hverdagen og det er især takket være Novo Vitas GreenProtein+. Jeg har altid været enormt skeptisk hvad angår proteinpulver, men denne her er faktisk ret fantastisk. GreenProtein+ er (hold nu fast) 100 % plantebaseret og bidrager til at vedligeholde vores muskelmasse. Det indeholder ingen kunstige søde-, farve- eller smagsstoffer. Sammensætningen af ingredienserne giver et højt proteinindhold (omkring 70%) med en aminosyresammensætning og med lavt fedtindhold. Fiberindholdet fra ærter, quinoa og græskarkerner hjælper til at holde maven i gang, hvilket jeg i den grad kan bekræfte. Jeg er faktisk mæt i cirka 3 timer efter!
Pulveret er derudover vegansk og glutenfrit, hvor fantastisk er det lige? Så kan alle jo være med:)

Man kan jo lidt selv bestemme hvordan man vil bruge produktet, om det skal være en morgenmad, efter træning eller et mellemmåltid. Mulighederne er mange! Den findes både med chokolade (det er den jeg bruger) og med hindbærsmag, så det er jo lidt hvad man er til! Jeg tror, at jeg bliver nødt til at prøve den med hindbær også…

INGREDIENSER:
Ærteprotein, quinoaprotein, kakaopulver, græskarkerneprotein, boghvedeprotein, naturlige aromastoffer, naturligt sødemiddel (steviolglucosider).

Nu til hvordan jeg laver min morgenmadssmoothie!

INGREDIENSER: 

  • En banan
  • Frossen spinat
  • Hørfrø (som har stået i blød i minimum et par timer)
  • 2 måleskeer (20 g) GreenProtein+
  • Lidt kanel
  • Vand

… Så simpelt er det! Hvis ikke man er den største fan af spinat (det er jeg dog), så frygt ej, for man kan virkelig ikke smage det. Det er derfor den perfekte måde at få lidt flere grøntsager ind i sin kost på. Selvom smoothieen har den fineste grønne farve, så smager den af en lækker chokoladedrøm, haha! Man kan jo så pynte den med hvad man lige har lyst til. Her har jeg tilføjet lidt frossen hindbær, græskarkerner og kokosflager:)

Jeg kan på det varmeste anbefale Novo Vitas produkter. Selv tager jeg en del af deres kosttilskud også, som jeg snarest vil snakke lidt mere om her på bloggen. Så stay tuned.

Hav den dejligste mandag, de damer!

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crushing on: LEBON