Ny yndlings morgenmad

Scent crush: CARVEN

carven, carven perfume, carven scents, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blogger, caroline overgaard

Carven er et couture-hus, som blev grundlagt i 1944 af Carmen de Tommaso. Hun opkaldte huset efter en sammentræning af sit eget fornavn og sin tantes efternavn Boyriven.

carven_04

Selvom de fine små makeuptasker ikke har særlig meget med duftene at gøre, kunne jeg ikke lade være med at vise jer dem. Hvor fine er de lige?! Det er noget som en grafisk designstuderende som mig kan blive ellevild over:)

Madame Carven havde den banebrydende ide, at den rette duft, kunne fuldende kjolen. Hun skabte en parfume, som var akkurat så frisk og nytænkende som hendes mode.

Jeg har været så heldig at modtage to dufte fra Carven i gave og jeg knuselsker begge dufte! Jeg er enormt dårlig til at beskrive dufte, så nu får i det altså lige fra min pressemeddelelse (vi må hellere lade eksperterne forklare, haha!):

carven_05

CARVEN L’EAU DE TOILETTE

Carven L’Eau de Toilette arvede den generøse blomstrede buket fra Carven Le Parfum, som er dens signatur, men velstanden af Jasmin og Ylang Ylang viger deres pladser fra ynden og udstrålingen fra Fresia, fremhævet af Hvid Hyacint og Blåregn, der tilfører mere gennemsigtighed og luminøsitet.

TOP: Italiensk citron, ærteblomst og pæon

HJERTE: Fresia, Hvid Hyacint & Blåregn

BUND: Sandeltræ, Hvid Moskus & Rav

carven_06

CARVEN PARIS SEVILLE 

PARIS-SEVILLE har noter af Bergamotte og Grøn Mandarin. Et svirp med viften frigør Orangeblomst, Klatrevildvin og Grønne Teblade, som forsvinder før de spreder sig, og efterlader et spor af Hvide Træ-noter og Moskus.

Disse dufte ville være det perfekte julegaveønske, hvis man går og mangler en ny duft. Så smut endelig forbi parfumeafdelingen næste gang du er i Magasin eller Matas. Det vil du ikke fortryde <3

Jeg crusher i den grad på Carven lige nu, og er nok nødt til at udforske deres sortiment lidt mere, haha! Er der andre end mig som er fuldstændig besat af dufte?

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny yndlings morgenmad