Scent crush: CARVEN

L’oréal True Match ♡

loreal, loreal true match, loreal true match foundation, true match foundation new shades, caroline overgaard, makeup blog, makeup blogger, caroline overgaard, skønhedsblog, bblogger, bbloggers

Sponsoreret

True Match foundation fra L’Oréal er efterhånden gået hen og blevet lidt af en kult klassiker i skønhedsbranchen, og nu er de gået fra at have 10 nuancer til 21! Med denne foundation vil L’Oréal skabe fokus på, at foundation ikke skal skjule ens hud, men fremhæve den. True Match har derfor ikke en 100 procent dækning, så man vil stadig kunne se små “skønhedsfejl”. Lige en foundation efter mit hjerte!

truematch_02

Siden jeg er blevet vegetar er min hud i gang med en mindre detox (mere om det en anden god gang…), derfor døjer jeg med en del urenheder omkring hagen som jeg gerne vil dække. Jeg har aldrig haft specielt uren hud eller behovet for at dække den til, men lige nu hvor det altså er lidt mere nødvendigt er True Match blevet min nye favorit. Den giver en så fin og naturlig finish til huden, ser på ingen måde “kaget” ud og er utrolig nem at tone ud. Den holder virkelig godt i løbet af dagen, hvilket er ret imponerende, når den føles så let på huden!

truematch_03

Ironisk nok mikser jeg farverne “2.N Vanille” og “3.D/3.W Beige Dore” for det perfekte farvematch, haha! Dog må jeg nok indse, at jeg om en måneds tid nok er en ren Vanille…

Jeg vil gå så langt som at sige, at det er den bedste foundation jeg har prøvet i 2017 – hands down! Hvis ikke jeg havde skuffen fyldt med et hav af baseprodukter og jeg gik og manglede, så ville det klart være denne jeg ville gå efter. Fuldstændig fantastisk produkt som klart fortjener al den hype!

Er der nogle af jer der har prøvet True Match?

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scent crush: CARVEN