Nye makeupfavoritter

Yndlings nichedufte

nomenclature, nomenclature nyc, nasengold, nasengold #G, nasengold #S, RPL perfums, RPL, niche scents, niche dufte, brands of beauty, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty blogger, makeup blog, skønhedsblog, caroline overgaard

Sponsoreret

Jeg er lidt af en parfume-hoarder og har efterhånden en pæn stor samling hjemme på makeupbordet, haha! Det sidste års tid har jeg især fået en kærlighed til lidt mere niche-dufte, så jeg tænkte, at jeg ville lave et indlæg til jer med mine favoritter:) Jeg håber, at I kan lide det!

nichedufte_02_ny

Ikke nok med at de dufter vidunderligt, så er flakonerne altså heller ikke til at stå for!

nichedufte_03_ny

NASENGOLD #S

Jeg har snakket om denne duft SÅ mange gange her på bloggen, for det er lidt gået hen og blevet min signaturduft. Den er SÅ god og er faktisk den første duft fra Nasengold! Duften er bygget op om en note af vinbærme, som hyldes med rosa peber og ingefær. Kredser omkring et rosedekoreret bord med grapefrugt, maltnoter og kardemomme – og afrundes til sidst med sensuel musk og amber. Ved godt det bliver ret beskrivende her, men jeg må hellere lade eksperterne tale, for jeg er elendig til at beskrive dufte, haha!

nichedufte_04_ny

NASENGOLD #G

Nu hvor jeg er så vild med #S, tænkte jeg, at jeg måtte prøve en af de andre dufte i Nasengolds sortiment. #G kan altså også virkelig noget! En eksplosion af friskhed fra byernes indre. #G spænder en bred olfaktorisk bue mellem aber, cedertræ og svovlholdige noter af grapefrugt; sammenholdt med ingefær og pink peber, SÅ god!

#G kan bæres af mænd såvel som kvinder:)

nichedufte_05_ny

RPL IX AMBRE OTTOMAN

Hvis I ofte følger med herinde, så ved I måske, at jeg ELSKER RPLs fine univers. Udover parfumer laver de også de lækreste duftlys og rumdufte som pynter hjemme i min lejlighed. Et af deres nyeste produkter i deres sortiment er denne duft, som jeg faktisk også har duftlyset af derhjemme! IX Ambre Ottoman er en unisex-duft med eksotiske krydderier som væsentlige noter. En varm og eksotisk parfume, der kan bæres af såvel mænd som kvinder, helt oplagt til den kolde tid vi går i møde. Den holder enormt godt i løbet af dagen, så der er slet ikke behov for at touche-up om eftermiddagen. Helt sikkert en af mine nye yndlingsdufte:)

nichedufte_06_ny

NOMENCLATURE LUMEN_ESCE

Essensen af viol-blade, blomster spreder duftende pudder på en forårsbuket af fresia, jasmin, iris og rose. Hvis man er til blomstrede dufte, som ikke er “for meget” så er denne her virkelig, virkelig god!

nichedufte_07_ny

NOMENCLATURE EFFLOR_ESCE

Hvis man ligesom jeg er en sucker for friske, rene citrus-dufte så vil denne her være din nye favorit. En fornemmelse af citrus-skær og blomstrende luftighed. Berørt af den lysende sjæl fra jasmin, frugt, blade, kviste og blomster fra orangetræet. Så fin en duft som jeg især bruger meget i sommermånederne:)

nichedufte_08_ny

SG79 STHLM NO.6

Normalt er jeg ikke til dufte med vanilje, men denne her dufter SÅ fantastisk og jeg får enormt mange komplimenter når jeg har den på. Vanilje og gourmand-noter er nøgleingredienserne, omgivet af Orangeblomst og Rose også. Selvom den er lidt til den tunge side har den alligevel en friskhed, sådan lidt citrus-agtig. En varm og sød duft som er helt perfekt til de kolde vintermåneder. Jeg er i hvert fald ellevild med den:)

nichedufte_09_ny

Som sagt elsker jeg at prøve nye dufte, så sig til, hvis I har nogle favoritter i ærmet:)

Hav den dejligste fredag, de damer!

Kærligst,
Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye makeupfavoritter