Yndlings nichedufte

Ny yndlings negle combo ♡

essie, essie fall 2017, essie autumn 2017, nail stickers, monica hues, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog, skønhedsblogger, urtekram, urtekram matcha, matcha latte

Sponsoreret

Jeg startede min lørdag ud med verdens bedste matcha latte og neglelak-hygge. Lige i øjeblikket er jeg ret begejstret for Urtekrams matcha. Den smager helt vildt godt, så tjek den lige ud næste gang I står ved alle Urtekrams lækre sager. De har nemlig lige lanceret en masse superfoods, så sejt! Så skal man ikke i helsekostbutikker hver gang man er på udkig. Jeg er fan!

essie, essie fall 2017, essie autumn 2017, nail stickers, monica hues, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, makeup blog, skønhedsblogger, urtekram, urtekram matcha, matcha latte

Nogle af jer ved måske, at jeg er en ESSIE-hoarder. Efter min mening er det de bedste neglelakker på markedet. I dag kunne jeg simpelthen ikke vælge, så jeg brugte både en pink og dyb rød fra deres efterårskollektion – fint ikke? Derudover har jeg lige modtaget de sødeste stickers til neglene (@monicahues på Instagram), så jeg måtte jo lige prøve det!

Hav en dejlig lørdag, de damer!

Kærligst,

♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings nichedufte