The perfect autumn lip 🍂

Projekt få min hud i balance – Del 1

beautyhero, beautyhero webshop, mario badescu, mario badescu hudpleje, mario badescu skincare, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

Produkter modtaget i gave

Jeg har altid været rigtig glad og tilfreds med min hud. Selvfølgelig har jeg haft et par urenheder her og der i perioder, men det har aldrig været katastrofalt. Dog er jeg lige nu inde i en rigtig dårlig periode med hensyn til min hud, som højst sandsynligt skyldes en hormonel ubalance i min krop. Jeg døjer med en del fordøjelsesproblemer (som i den grad kan ses på min hud) og er for nyligt skiftet over til vegetarkost som også kan påvirke huden i starten. Jeg døjer mest med urenhder og bumser ved hagen, som tit er tegn på ubalance, øv! Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at det ikke gik mig på… MEN! Alt er godt, for jeg har nemlig været forbi BEAUTYHERO for at teste hudplejeprodukter fra Mario Badescu. Karen (founderen af Beautyhero) er i den grad en hudplejenørd som jeg selv og hjalp mig med at sammensætte nogle produkter, som kan få min hud til at slappe af og komme tilbage til sig selv.

mariobadescu_02_ny

Jeg skal selvfølgelig nok tage før og efter-billeder af hele processen og dele det med jer når jeg har testet produkterne i en længere periode. Det er altså lidt spændende synes jeg!
Jeg har brugt produkterne siden i fredags og kan faktisk allerede se en forskel, så jeg er håbefuld:)

mariobadescu_03_ny

Hvis der sidder nogle af jer derude som også er kæmpe hudplejenørder ville jeg helt sikkert klikke ind på BEAUTYHERO, det er den lækreste webshop ever som også byder på Magicstripes og ALCHEMY Organic Super Blends. Deres Instagram (@beautyherodk) er altså også bare #skincaregoals!

Jeg håber, at I har lyst til at følge med i mit lille hudpleje-projekt. Og skriv endelig nede i kommentarfeltet hvis I har spørgsmål til noget.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect autumn lip 🍂