A new love for hair accessories ✨

Velfugtet efterårshud med Comfort Zone

Reklame for Comfort Zone

comfort zone, comfort zone skincare, comfort zone hudpleje, hydrating essence, bblogger, bbloggers, beauty blog, beauty blogger, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Jeg skruer i den grad op for fugten i min hudplejerutine i de kolde måneder, da min hud har tendens til at tørre enormt meget ud. Hvis nogle af jer sidder med samme problem kan jeg varmt anbefale nedestående produkter, perfekte til et fugtboost!

COMFORT ZONE REMEDY CREAM TO OIL CLEANSER

Når efterårskulden begynder at snige sig ind på os bruger jeg altid en olierens til at fjerne min makeup med om aftenen! Denne her er faktisk en creme-olie, som forvandler sig fra creme til olie når den masseres ind på en tør hud. Når cremen er blevet til olie påfører man en smule vand, så forvandler produktet sig nemlig til en rensemælk som bagefter fjernes med vand. Den er specielt god til en tør og sensitiv hud, men jeg synes nu egentlig, at alle hudtyper kan bruge den! Så fint produkt.

COMFORT ZONE HYDRAMEMORY ESSENCE

Jeg har længe gerne ville tilføje en fugtgivende toner til min renserutine og denne her er virkelig gået hen og blevet en favorit! Den har konsistensen som en almindelig toner, men har effekten af en fugtserum. Hydramemory Essence giver huden øjeblikkeligt fugt og maksimerer effekten af de andre produkter som man anvender. Jeg bruger den både morgen og aften efter min “almindelige” toner og før min serum:)

COMFORT ZONE SUBLIME SKIN EYE PATCH TREATMENT

Mine øjenomgivelser har tendens til at blive ret tørre om efteråret og vinteren, derfor sværger jeg til de her små øjenmasker. De er forfriskende hydrogel-maske med peptider. På bare et par minutter formindsker de hævede øjne og giver et mere friskt look til ansigtet. Jeg er begyndt at have mine liggende i køleskabet, så er de ekstra kølige når jeg skal bruge dem. Helt sikkert et produkt jeg ville købe igen!

Har I prøvet produkter fra Comfort Zone? Jeg er i hvert fald selv blevet ret nysgerrig på mærket:)

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A new love for hair accessories ✨