Velfugtet efterårshud med Comfort Zone

Blush Crush

blush, blush crush, beauty collage, beauty crush blush, nars impassioned blush, marc jacobs blush, sephora blush, benefit blush, benetint, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

1. NARS Blush i “Impassioned” / 2. BENEFIT Benetint Cheek & Lip Stain / 3. SEPHORA Blush i “So Shy” /4. MARC JACOBS Air Blush Soft Glow Duo Kink and Kisses

Jeg har faktisk aldrig været specielt vild med at bruge blush. Jeg ved ikke helt hvorfor, men det har altid virket lidt forkert i mit ansigt, haha! Nu hvor vi er gået lidt koldere tider i møde, er jeg faktisk gået hen og blevet ret fan af lidt farve på kinderne, da det får en til at se friskere ud i den kolde tid.

Overstående er allesammen nogle som jeg er super glade for, og som jeg skifter imellem hjemme på makeupbordet. Min klare favorit er helt sikkert “Impassioned” fra NARS, som ikke ligner noget specielt når man bare kigger på den, men som virkelig er fin på kinderne!

Har I en favorit blush som I ikke kan leve uden?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velfugtet efterårshud med Comfort Zone