Blush Crush

Ny favorit concealer – L’Oréal True Match

loreal beauty, loreal makeup, loreal true match concealer, loreal concealer, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, makeup blogger, caroline overgaard

For en lille uges tid siden skrev jeg om min nye yndlings foundation, L’Oréal True Match. Det er uden tvivl den bedste foundation jeg har prøvet i 2017, så jeg havde høje forventninger til concealeren fra samme serie. Heldigvis blev jeg positivt overrasket – den er SÅ god! Det er en meget flydende concealer som dækker mørke rander, urenheder og rødmen enormt fint uden at se tør eller “kaget” ud.

Hvis man er en ægte beautyjunkie ligesom jeg selv bruger man sikkert flere forskellige concealers til forskellige formål, men denne her er helt fantastisk til de travle morgner hvor det skal gå lidt hurtigt, da den fungerer godt til stortset det hele.

Jeg er helt hooked på denne her lille sag og kunne helt sikkert godt finde på at anskaffe mig den igen når jeg løber tør. Fuldstændig fantastisk produkt! I kan finde den lige HER til en pris af DKK 79,00 <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blush Crush