Monday Mani 💅🏼

Origins GinZing 🍊

Sponsoreret af Origins

origins, origins hudpleje, origins skincare, origins ginzing, origins wake up, bblogger, bbloggers, beauty, beauty blog, beauty blogger, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Jeg har elsket Origins siden mine helt tidlige teenage år. Deres produkter er virkelig gode, men de har også  værdierne i orden. Produkterne er formuleret med den højeste kvalitet af planter, jord og hav ingredienser kombineret med moderne videnskab.

De benytter bæredygtige ressourcer, anvender ingen parabener, phtalater, propylenglycol, mineralske olier, PABA, petrolatum, paraffin, DEA eller animalske ingredienser, ret fint ikke?

Jeg har været så heldig at modtage overstående produkter fra deres GinZing serie til test, så jeg kunne vise dem til jer søde læsere. Deres GinZing serie er beriget med koffein fra kaffebønner og panaz ginseng, som har til formål at gendanne huden og give den glød og en lækker udstråling – noget vi vidst alle trænger til i de her kolde måneder!

  • Koffein (fra kaffebønner) er en naturlig anti-irritant, der hjælper huden til at synes mere frisk. Den blev opdaget i Etiopien og er blevet dyrket i Yemen siden det 6. århundrede.
  • Kaffe frø olie blev opdaget første gang i Etiopien og har været brugt siden det 6. århundrede. Kaffe frø olien er en ekstrakt, der kommer fra kaffebønnen, og værdsættes især for dens evne til at virke barrierestyrkende og på samme tid holde på fugten i huden.
  • Panax ginseng er blevet brugt i 7000 år i traditionel kinesisk medicin. Den er kendt for at styrke kroppen og skabe balance i kroppen og sindet. I GinZing serien hjælper ginseng med at give energi til huden, så huden forbliver elastisk, genopretter balancen og får huden til at se genoplivet ud.

GINZING ULTRA-HYDRATING ENERGY-BOOSTING CREAM

Jeg har prøvet en del dag og natcremer fra Origins før i tiden og har elsket hver og en. Denne her er enormt fugtgivende, har en lækker konsistens, giver glød og holder huden gennemfugtet i løbet af dagen. Virkelig en lækker creme, især hvis man føler at huden ser lidt tør og trist ud.

GINZING REFRESHING SCRUB CLEANSER

Hvis man døjer med tilstoppede porer som jeg selv vil denne her være din nye bedste ven. Produktet hjælper huden med at blive mere jævn og dybderenser porerne med jojoba og carnaubavoksperler. Jeg har endnu ikke prøvet scrubben, da jeg døjer med en del urenheder for tiden og helst ikke vil forværre dem ved at sprede bakterierne. Dog elskede jeg for mange år siden deres Never A Dull Moment Skin Brightening Face Polisher. Fuldstændig fantastisk produkt som jeg godt kunne tænke mig at eje igen!

GINZING RADIANCE BOOSTING PEEL-OFF MASK

Jeg har faktisk for en halv time siden prøvet denne her peel off maske for første gang og jeg ELSKER den. Der findes gode og dårlige peel-off masker derude, tit er jeg faktisk ikke specielt begejstret for dem, da jeg synes de gør ret ondt at fjerne fra huden. Det er dog slet ikke tilfældet med denne her! Udover at hele ens ansigt er kobberfarvet (!!!), så tørrer den hurtigt ind på huden og er nem at fjerne igen.

Masken har til formål at udjævne huden, opfriske den og forfine hudens porer (med mildt frugtsyre kompleks af citron, appelsin og æble).

Masken anbefales dog ikke til meget tør eller sensitiv hud. Selv døjer jeg med sensitiv hud, så jeg smurte straks en fugtmaske på efterfølgende. Næste gang jeg bruger den tror jeg, at jeg vil fokusere på at bruge den omkring næsten hvor jeg har de største porer og undlade resten af ansigtet. Når det så er sagt vil jeg lige påpege, at det helt sikkert er den bedste peel-off maske jeg har prøvet til dato!

GINZING ENERGY-BOOSTING TREATMENT LOTION MIST

Jeg er virkelig vild med ansigtsmists for tiden og denne her er ingen undtagelse. Produktet giver huden et øjeblikkeligt energi-boost. Derudover fugter den huden rigtig fint med glycerin og hyaluronsyre. Perfekt til en tør eller dehydreret hud.

GINZING SPF 40 ENERGY-BOOSTING TINTED MOISTURIZER

Jeg har hørt SÅ godt om det her produkt rundt omkring i blogland, så jeg var ellevild da jeg fik den ind af døren. Det er basically en let farvet dagcreme, som har til formål at få en træt hud til at se sund og frisk ud med en udjævnet hudtone. Et virkelig godt produkt, især hvis man ikke er til en fuld dækkende foundation. Det er allerede en kæmpe favorit i min makeuppung:)

 Alt i alt er jeg SUPER imponeret over alle produkterne og kan varmt anbefale dem. Udover at Origins laver så gode produkter, så er priserne også rimelige i forhold til kvaliteten. Kæmpe anbefaling herfra<3

Har I nogle favoritprodukter fra Origins?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Mani 💅🏼