Origins GinZing 🍊

Yndlings ansigtsmasker lige nu

facemasks, favorite face masks, origins mask, mario badescu mask, pai mask, balance me overnight mask, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, makeup blogger, skønhedsblog, caroline overgaard

1. MARIO BADESCU Azulene Calming Mask / 2. ORIGINS GinZing Peel-off Mask / 3. Balance Me Restore and Replenish Overnight Repair Mask / 4. PAI Copaiba Deel Cleanse AHA Mask /5. MARIO BADESCU Flower & Tonic Mask

Jeg er en sucker for ansigtsmasker og ELKSER at have pampernights og prøve forskellige af. Det sidste stykke tid har jeg været enormt begejstret for de fem på overstående billede. Hvad enten man har brug for fugtpleje, dybderens, glød eller få styr på en sensitiv hud, så kan jeg varmt anbefale alle fem. Så bare et lille tip hvis nogle af jer mangler en god maske<3

Sig endelig til, hvis I ligger inde med nogle musthave masker som jeg bare må teste her til bloggen:)

Kærligst,
♡Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Origins GinZing 🍊