Yndlings ansigtsmasker lige nu

RODIAL event ♡

Sponsoreret af Rodial

rodial, ms rodial, how to be an overnight success, maria hatzistefanis, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, makeup blogger

Det er ikke ofte at jeg laver indlæg her på bloggen vedrørende de lanceringsevents jeg tit er så heldig at blive inviteret med til. Mest fordi at jeg helst vil teste produkterne over en længere periode før jeg deler dem med jer søde læsere. Nogle gange bliver jeg dog så inspireret (som i går) og bliver simpelthen bare nødt til at dele det med jer, haha!

Det er arrangementer som disse, som giver mig følelsen af, at jeg virkelig elsker hvad jeg laver. Skønhedsbranchen er nok den smukkeste branche der findes, og jeg kan snart ikke vente med at være færdiguddannet og forhåbentligt få et arbejde indenfor det her felt.

img_8167

Hvis I følger med på min Instagram (@carolineovergaard), så lagde I måske mærke til, at jeg var til pressevent og mødte selveste Maria Hatzistefanis, founderen af RODIAL. Jeg har i rigtig mange år været kæmpe fan af Maria selv og mærket Rodial. Makeupprodukterne er spot on og hudplejen er virkelig også lækker.

img_8168

 

I går snakkede Maria bl.a. om hendes nye bog “How To Be An Overnight Success”. Som I nok kan regne ud, så er titlen enormt ironisk, for hun har nemlig arbejdet benhårdt for at nå til hvor hun er i dag. Som Maria selv siger: “Folk kalder min virksomhed for en ‘overnight success’ hele tiden. Hvad de ikke kender til, er alle de vanvittige, kontroversielle, hjerte-knusende, og vigtigst af alt – helt og aldeles utrolige begivenheder, der har fundet sted, og har bragt mig til, hvor jeg er i dag. Jeg er blevet fyret, har solgt mine egne produkter på butiksgulvet, fået smækket døren i hovedet af nogle af de største luksus-forhandlere i verden, haft en ‘no-show’ fra Kate Moss til Rodials største beauty award (mere om det senere!) og mere tilfældigt har jeg løbet rundt i Westfield London for at prøve at finde den perfekte hudfarvede BH til Kylie Jenner…”. 

Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med at læse den!

rodial1

Udover den fine signerede bog fik vi også overstående produkter med hjem. Jeg glæder mig helt vildt til at prøve både cremen og masken og fortælle jer hvad jeg synes om dem:)

RODIAL ROSE GOLD MOISTURISER

Den nye Rodial Rose Gold Moisturiser er beriget med 24 Karat Guld-teknologi, friske hvid rose-celler og Vitamin C.

Cremen har med sin kraftfulde blanding af innovative ingredienser til formål at hydrere og gøre huden mere “plumped”. Med cremen følger der Rose Gold Face Sculpting Tool, som er en halvmåne-formet silikone-applikator, der kan anvendes til at massere produktet ind i huden ved påføring.

AKTIVE INGREDIENSER

 • Regenerende bio-aktivt ekstrakt – reducerer og udvisker synligt vertikale rynker.
 • 24 Karat Guld-teknologi – Har en kraftfuld rynkeudglattende virkning. Denne aktive ingrediens hjælper med at stiumulere celleudskiftning.
 • Progeline – 3 Aminosyrer Peptider Biomimetik af Elafin. Øger hudens fasthed og forbedrer synligheden af slap hud, og har herved en komplet omformende effekt. Progeline mindsker Progein-syntesen (Progein er et protein, der øger hastigheden af cellealdring), og stimulerer Sirtuins, der skaber celleaktivitet på et ungt celleniveau. Det booster kollagen-produktionen, hvilket forbedrer hudens ekstracellulære oprindelsesstruktur. Progeline forbedrer hudens elasticitet og dasthed og efterlader huden mere smidig.
 • Friske hvid rose-celler – uden farve og med en simpel krone af blomsterblade har denne hybride Rose symboliseret renhed og uskyldighed siden Oltidens Grækenland, da den var Afrodittes blomst – den unge skønhedsgudinde. I dag er det en gammel rose, som dyrkes grundet modstandskraft over for kulde, dens søde, kraftfulde duft og dens essentielle olie: den kan stadig findes vildtvoksende i Anatolien. Friske hvid rose-celler er aktive planteceller, som øger cellulær reparation og cellefornyelse, hvilket giver en mere strålende og klar teint.
 • Vitamin C – en kraftfuld antioxidant til huden. Har en fremragende effekt på lysning af huden og kollagen-syntese.
 • Hyaluronsyre – udfylder huden ved at booste fugtniveauerne.
 • Lysreflekterende partikler – tilfører naturlig glans og udstråling.
 • Optisk Udviskende Pudder – minimerer og udvisker øjeblikkeligt synligheden af linjer og rynker.
 • Golden Collagenine – peptider, bundet af guld ved brug af nanoteteknologi for målrettede resultater. Denne aktive ingrediens har en bemærkelsesværdig effekt på kollagen-syntesen, hvilket medfører synlig reduktion af dybe rynker.
 • Vegetablisk Squalene – blødgørende ingrediens. Baseret på dens naturlige lighed med huden – Squalene trænger nemt ind og efterlader huden silkeblød.
 • Sheasmør – stammer fra det afrikanske træ ‘Shea-Karite’. Særligt fordelagtigt for ru og tør hud.

Cremen ligger til en pris af 2.495 kr og forhandles hos Magasin og udvalgte parfumerier. 

Det bliver spændende at se om den faktisk er pengene værd! Stay tuned.

RODIAL SNAKE OXYGENATING & CLEANSING BUBBLE MASK 

Dybderensende kul-sheet mask beriget med O2-bobler. Denne detox bobble-maske frembringer 02-bobler for at fjerne snavs, giftstoffer, døde hudceller og talg, hvilket resulterer i en mere klar og strålende hud.

Bambus Trækil renser tilstoppede porer i dybden, så huden bliver friskere og glattere, mens en rig blanding af Kollagen, Ceramid, Vitamin A & E samt Peptider efterlader huden revitaliseret.

8 stk. Snake Oxygenating & Cleansing Bubble Mask ligger til en pris af 525 kr forhandles hos Magasin og udvalgte forhandlere. 

Jeg har hørt enormt godt om de her masker, så jeg glæder mig helt vildt til at prøve dem!

Som I nok kan regne ud, så crusher jeg en del på Rodial lige nu, haha! Udover overstående produkter kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve deres makeuppensler – er der nogle af jer der har prøvet dem?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings ansigtsmasker lige nu