RODIAL event ♡

Sensai Beauty ♡

Sponsoreret af Sensai

sensai beauty, sensai makeup, sensai, bblogger, bbloggers, beauty, beauty blog, beauty blogger, skønhedsblog, caroline overgaard, caroline overgaard blog

Sensai er i den grad et mærke som har min fulde opmærksomhed i øjeblikket. Alle de skønhedsprodukter jeg har prøvet derfra har jeg været enormt imponeret over! Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele nogle af mine favoritter fra mærket med jer i dag<3

SUPREME ILLUMINATOR

Jeg er en sucker for highlighter! Jeg elsker at fremhæve områder i ansigtet og give huden et friskt og glødende look – også i de kolde vintermåneder! Vi har her at gøre med en cremehighlighter, som er utrolig nem at blende ind i huden og efterlader den fineste glød som faktisk ser ret naturlig ud. Man får lidt den der “glow from within” følelse når man bruger den, haha! Jeg bruger den hver eneste dag på kindben, næseryg, brynben og pande. Produktet er helt klart gået hen og blevet min absolut yndlingshighlighter på meget kort tid. Go get it!

TRANSLUCENT LOOSE POWDER

Jeg må være ærlig og indrømme, at det er meget sjælendt at jeg bliver begejstret for en løs pudder. Tit synes jeg simpelthen at det sviner for meget til at jeg gider at teste dem. Dog gav jeg alligevel denne her et skud, og heldigvis for det! Produktet giver lige det sidste touch til ens foundation og sørger for, at den holder hele dagen, uden at se pudret ud. Produktet kan bruges af alle hudtoner – stor anbefaling herfra.

GLOWING BASE SPF 10

Til de dage hvor min hud er ekstra tør og kedelig at se på hiver jeg denne lysgivende primer med perlemors-effekt frem. Den har til formål at korrigere og udglatte hudtonen og får samtidig huden til at se mere levende og glødende ud – win!

LUMINOUS SHEER FOUNDATION SPF 15

Hvis man er til glødende foundations som samtidig ser naturlige ud, så er denne her altså lige sagen. Denne fundation efterlader huden med en gennemfugtet finish som faktisk holder ret længe i løbet af dagen. Det var jeg faktisk ret imponeret over, da jeg tit synes, at de glødende foundations har tendens til at forsvinde hurtigt i løbet af dagen. Her oplever jeg slet ikke at jeg skal touche-up!

FLAWLESS SATIN FOUNDATION SPF 20

Jeg har allerede snakket om min kærlighed til denne foundation lige HER, og har nu endelig fået mig en lysere farve som matcher min efterårsblege hud, haha! Jeg vil helst ikke være foruden denne her foundation, for den er intet mindre end fantastisk. Produktet har en utrolig let, cremet konsistens som er nem at blende ind i huden og efterlader den med den fineste, naturlige finish. Jeg får utrolig mange komplimenter for min hud når jeg bruger denne her, så der må altså være noget om snakken. Hvis man er på udkig efter en ny foundation ville jeg klart give denne her et skud!

Sig endelig til, hvis I har prøvet produkter fra Sensai som jeg burde teste! Lige nu savler jeg selv lidt over deres makeuppensler og en øjenskyggepalette, ih altså!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RODIAL event ♡