Sensai Beauty ♡

Fire favoritter lige nu

Sponsoreret

Jeg er en sucker for rigtig pæne ting, sådan er det bare, haha! Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele nogle af de sager som hitter hjemme hos mig lige nu. Jeg håber, at I kan lide det:)

firefavoritter_03_nyfirefavoritter_04_ny

Sponsoreret af ESSIE

Jeg viser ofte nye kollektioner fra ESSIE her på bloggen. Det er og bliver de allerbedste neglelakker på markedet, både hvad angår pigmentering, farveudvalg og holdbarhed. Bum. På overstående billede har vi at gøre med deres vinterkollektion – hvor smuk er den lige? Fra venstre mod højre: “On Your Mistletoe”, “Suit and Tied”, “Ring in The Bling”, “Be Cherry!”, “Social Lights” og “New year, New Hue”. Jeg regner stærkt med, at disse farver er de eneste jeg skal have på fingrespidserne resten af året, haha!

firefavoritter_05_ny

Sponsoreret af RPL 

I så måske mit indlæg med mine yndlings nichedufte for et par uger siden? Der snakker jeg nemlig lidt om min kærlighed til RPL og deres mange fantastiske dufte. Det her duftlys dufter af iris og rose og har diskrete noter af musk blandet med læder. Så fin en duft som forvandler mit hjem til en ægte hyggestue.

firefavoritter_06_ny

Sponsoreret af NARS

NARS er og bliver mit yndlings mærke indenfor makeup. Deres “almindelige” sortiment er spot on, men deres limited editions er også altid mine favoritter, især til jul! I år er det nemlig Man Ray som NARS har lavet sin kollektion med. Kollektionen er inspireret af Mon Rays modernistiske kunst. Kollektionen er simpelthen så fin, og især denne her Overexposed Glow Highlighter er ikke til at stå for. Det er lige før, at den er for smuk til at tage i brug!

firefavoritter_07_ny

Sponsoreret af Bythiim

Hvis nogle af jer har fuldt med på min InstaStory (@carolineovergaard), så har I måske set, at jeg i tirsdags var forbi Ydre Ø (@ydre_oe) og kreere min helt egen personlige halskæde fra By thiim. Mette Thiim Andersen står bag de fine smykker, og jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at det er blevet mit yndlings smykkemærke – basta! Hun laver de fineste smykker, som både kan bruges til hverdag og fest. Jeg var så heldig at få lov til at sammensætte min helt egen personlige halskæde med tre vedhæng som var lige mig.

firefavoritter_08_ny

Udover den smukke kæde, valgte jeg disse tre vedhæng: Moon PendantEthnic Pendant Brown og Banana Pendant.  Som I kan se på billederne har jeg faktisk hele to kæder, hvor jeg har valgt at have bananvedhænget for sig. Jeg blev simpelthen nødt til at forære mig selv en ekstra kæde, da jeg synes det er så fint med flere kæder på én gang. Formålet med vedhængene og kæderne er, at man kan sammensætte dem præcis som man har lyst til:)

Jeg har simpelthen fået så mange komplimenter for dem siden jeg begyndte at gå med dem! Nu er de begge en del af mine hverdagssmykker og skal aldrig af igen, haha!

By Thiim har netop lanceret hendes Glamorous Nights kollektion, som jeg sidder og savler lidt over… Ih, hvor er det pænt altså! Bare et lille tip til de andre smykkeelskere;)

Det var lidt om de pæne sager jeg går og elsker for tiden! Jeg håber, at I får den skønneste weekend, de damer!

Kærligst,
♡Caro

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensai Beauty ♡