Fire favoritter lige nu

Hvordan renser du din hud?

pai renseklude, pai skincare, pai hudpleje, karmameju rensebalm, mario badescu skincare, mario badescu hudpleje, kiehls ansigtsrens, caroline overgaard, makeup blog, makeup blogger, caroline overgaard, skønhedsblog, skønhedsblogger

Sponsoreret af Pai

Vi ved efterhånden allesammen godt at vi skal rense huden hver morgen og aften. Jeg har altid brugt en våd vaskeklud til formålet, men det var først da jeg prøvede Pais’ Muslin Face Cloths at jeg fandt ud af hvor vigtigt en god en af slagsen er!

Disse renseklude giver en mild eksoliering, uden at efterlade huden med en stram følelse. Det virker måske som et overflødigt produkt at have i sin renserutine, men de her er de BEDSTE jeg har prøvet og jeg kunne helt sikkert godt finde på at skaffe mig dem igen. Jeg havde faktisk en i cirka et år, og den var ganske fin efter mange ture i vaskemaskinen. Go get it!

 

pai_renseklude_02_ny

Nu når vi snakker om rens, tænkte jeg, at jeg lige ville dele de renseprodukter som er mine absolut favoritter for tiden!

pai_renseklude_03_ny

MARIO BADESCU ENZYME CLEANSING GEL

Jeg skrev for nyligt et indlæg om at få min hud tilbage i balance med produkter fra Mario Badescu lige HER. Siden jeg modtog produkterne har jeg været så glad for dem og især renseprodukterne er jeg kæmpe fan af! Denne gel har til formål at rengøre huden fra makeup og urenheder. Selvom det er en gelformular efterlader den på ingen måde huden med en stram og tør følelse – perfekt til os med tør hud! Den indeholder alfahydroxisyre som nedbryder døde hudceller, som er med til at forårsage akneudbrud. Jeg har klart bemærket en forskel i min hud siden jeg begyndte at bruge den og oplever faktisk færre urenheder:) Jeg vil aldrig være foruden denne rens igen!

pai_renseklude_04_ny

MARIO BADESCU CREAM SOAP

Når min hud er ekstra sensitiv og følsom er denne her rens min bedste ven. Produktet er nemlig udviklet til ekstremt sart og irriteret hud og udtørrer slet ikke! De fleste aftner renser jeg først med denne her og efterfølgende med Enzyme cleansing gel. Perfekt rense-duo!

pai_renseklude_05_ny

Sponsoreret

KIEHL’S BLUE HERBAL CLEANSER

Som jeg har skrevet om i tidligere indlæg, så oplever jeg en del urenheder for tiden, fordi min krop er i ubalance. Derfor blev jeg glædeligt overrasket da denne rens fra Kiehl’s kom med posten. Denne rensegel er beregnet til en fedtet og – eller aknehud. Den renser grundigt porerne, fjerner spor af snavs effektivt, men er stadig mild mod huden. Man kan anvende produktet både morgen og aften. Personligt bruger jeg den “kun” når min hud har brug for lidt ekstra SOS, men hvis jeg døjede med meget fedtet eller aknehud ville jeg klart bruge den to gange om dagen!

pai_renseklude_06_ny

Sponsoreret af Karmameju

KARMAMEJU MUSE CLEANSING BALM 01

Det er ikke særlig længe siden, at jeg for første gang prøvede produkter fra Karmameju – og jeg må være ærlig og sige… Jeg er helt solgt! Denne her rensebalm er perfekt til en tør hud. Den er baseret på planteolier, som har til formål at nære, genoprette og rense huden meget skånsomt. Produktet fungerer først som en rensende gel, bliver derefter til en olie og slutter af som en rensemælk når man tilføjer vand til produktet. Jeg bruger den hver eneste aften til at fjerne min ansigtsmakeup. Helt klart et nyt favoritprodukt på badeværelset!

Det var lidt om min renserutine og favoritprodukter lige nu! Jeg håber, at I kunne lide det. Hav den dejligste dag, de damer:)

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fire favoritter lige nu