TIP: PUKKA Elderberry Sirup

NUDE STIX: NUDIES GLOW

nudestix, nude stix, nudestix danmark, nudestix sephora, nudestix beauty, nudestix vegan, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

Sponsoreret af Nudestix

Jeg har allerede snakket lidt om Nudestix HER, så læs endelig med der hvis I også er interesseret i mærket! Nu lancerer Nudestix deres Nudies Glow All Over Face Color, som lige har ramt SEPHORA! De her banditter er basically multitaskende stifter, som kan bruges på både øjne, ansigt og læber (ligesom resten af deres sortimenet).

ny_nudestix_glow_02

ny_nudestix_glow_03

Produktet kommer i tre forskellige nuancer, så der er en til enhver hudtone og formål!

“Illumi-Naughty” (hvid, perlemorsfarvet), “Hey Honey” (champagnefarvet), “Brown Sugar, Baby” (bronzefarvet). Jeg har i dette indlæg brugt alle tre nuancer, forskellige steder i ansigtet 🙂

ny_nudestix_glow_04

Produktet har to ender – én ende med produkt og én anden med en pensel til at blende produktet ud med. Normalt plejer penslerne der hører til produkter ikke at være specielt gode, men det er denne her altså! Helt perfekt til at tone produktet ud med.

ny_nudestix_glow_05

Jeg har brugt “Brown Sugar, Baby” som øjenskygge og cremebronzer, “Hey Honey” som “almindelig hightlighter” over kindbenene og “Illumi-Naughty” under brynbenet, næseryg og amourbuen.

Personligt er min favorit “Illumi-Naughty”. Den giver huden et så fint perlemors-agtigt look og ser nærmest våd ud på huden, SÅ fin!

rettet_nudestix_02_ny

Jeg kan i den grad nikke genkendende til, at produktet er langtidsholdbart! Jeg tog produktet på om morgnen og mit ansigt var stadig lige så glødende om eftermiddagen – AMAZING!

Nudestix er vegansk, uden parabener og uden parfume, ret sejt ikke? Derudover ligger de til en pris af DKK 210 – eksklusivt hos SEPHORA. Go get it, ladies!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: PUKKA Elderberry Sirup