NUDE STIX: NUDIES GLOW

GOSH Velvet Touch Eyeliners

gosh makeup, gosh beauty, gosh velvet touch eyeliners, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, makeup blogger, skønhed

Sponsoreret af GOSH

Jeg er gået hen og blevet ret fan af GOSH og deres produkter. Tilbage til dengang hvor min beauty obsession startede (da jeg var cirka 11-12 år, jeg startede tidligt!), så skulle jeg ALTID over i den lokale Matas i Hørsholm og kigge på de flotte, glitrende pulverøjenskygger fra mærket – er der andre, som kan huske dem?

gosh_liners_02_ny

Dengang var jeg også ret vild med deres Velvet Touch Eyeliners. De minder enormt meget om MACs eyeliners faktisk! De er super bløde, nemme at blende, enormt pigmenteret og holder rigtig, rigtig godt i løbet af dagen!

gosh_liners_03_ny

Jeg har været så heldig at modtage fem enormt smukke, neutrale farver, som jeg elsker at bruge i efterårsmånederne. Fra venstre mod højre: “015 Pure Natural”, “Golden Moss”, “017 Rebellious Brown”, “024 Truely Brown” og “023 Black Inc”.

gosh_liners_06_ny

På billederne har jeg “024 Truely Brown” på, som er den perfekte eyeliner til hverdag! Personligt synes jeg, at en sort godt kan se lidt hård ud til hverdag, så er en mørkebrun altså bare lidt mere “blød” og naturlig at se på:)

gosh_liners_ny_05

På billederne har jeg faktisk haft min makeup på i cirka 10 timer og som I kan se, så har lineren SLET ikke rykket sig! Jeg har ret olieret øjenlåg, så jeg oplever tit, at min eyeliner sidder helt forkert sidst på dagen. Det er dog slet ikke tilfældet med de her.

Kæmpe anbefaling herfra! Der er slet ikke nogen grund til at bruge dyre domme på at finde den perfekte eyeliner, det har GOSH allerede sørget for <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUDE STIX: NUDIES GLOW