GOSH Velvet Touch Eyeliners

Årets smukkeste julekalender ✨

Sponsoreret af Decléor

Jeg prøvede for første gang produkter fra Decléors sortiment i sommers og har været hooked lige siden. Derfor blev jeg ellevild da jeg i sidste uge fik denne her meget smukke julekalender med hjem som jeg kunne vise til jer!

I denne kalender gemmer der sig 24 af Decléors bedst sælgende produkter. Den indeholder blandt andet produkter fra deres meget populære Hydra Floral og Aurabsolu serie, og blandt travelsizeprodukterne er der faktisk hele tre full size produkter. Jeg er den utålmodige type – så jeg har allerede åbnet hele banditten op – og det er altså virkelig lækkert indhold!

Julekalenderen er tilgængelig nu hos Decléors forhandlere landet over, samt Magasin og på www.magasin.dk. Den perfekte gave til en mor, søster eller en selv, haha!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOSH Velvet Touch Eyeliners