Årets smukkeste julekalender ✨

Gigi Hadid x Maybelline Review

Sponsoreret af Maybelline

gigixmaybelline_03_ny

Hvis ikke du har hørt om Maybelline X Gigi Hadid kollektionen, hvor har du så været?! Kollektionen er netop landet i de danske butikker og nedenfor vil I kunne læse en mere dybdegående anmeldelse af produkterne og se nogle af dem in action. Jeg håber, at I kan lide det <3

Gigi X Maybelline har faktisk været et helt år undervejs, og Gigi er ikke blot det smukke ansigt bag kollektionen, den er faktisk skabt af Gigi! Hun har været inde over alle led i processen fra produktudvikling, indpakning til farveudvælgelse og visuelt udtryk. Udtrykket og detaljerne i kollektionen tager os med på en rejse fra Gigis glamourøse hjemby LA til den pulserende hjemmebane i New York City.

EAST COAST GLAM – WEST COAST GLOW

Gigi Hadid X Maybelline består af to kollektioner, der fanger stil og stemning fra Gigis to hjembyer: Los Angels og New York City. West Coast looket er glamour med et sexet, rødt twist. East Coast looket hylder det gennemførte og groomede nude look, der er lige så lækkert på ‘catwalk’ som ‘sidewalk’. Begge looks er designet til at være klædelige på alle typer kvinder uanset alder!

Selv har jeg prøvet at kreere hendes East Coast Glam look, hvad synes I om det? Selv er jeg ret pjattet med den lineren og læbefarven!

gigixmaybelline_04_ny

GIGI HADID JETSET PALETTE

I kollektionen finder man bl.a. denne smukke Jetsetter-palette, som indeholder alle de produkter, man har brug for, hvis man vil genskabe sit personlige Gigi look på farten. Smuk er den i hvert fald, men er den de 449,95 kroner værd? Det er svært at sige, synes jeg. Den har faktisk fået en del kritik rundt omkring i blogland, men jeg er faktisk ret imponeret over indholdet. Hvis jeg skal sige noget negativt, så synes jeg personligt, at de skulle have ladet bronzeren have den største plads i paletten, fremfor highlighteren, da det godt kan være lidt vanskeligt at få nok af bronzeren på sin børste.

gigixmaybelline_05

Efter min mening er hightlighteren helt klart “the star of the show”. Det er den smukkeste, pinky nuance, som sidder SÅ fint på huden. Jeg ville næsten ønske, at Maybelline ville kreere den alene i deres faste sortiment, for det er helt sikkert en af de bedste drugstore highlighters jeg i mit liv har prøvet, well done! Bronzeren og blushen er også enormt fine og nemme at tone ud. De skulle altså bare have været lidt større.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk var lidt nervøs for øjenskyggerne. De har desværre en del fall out og dryser en del. Dog sidder de super pænt på øjenlåget når man blender dem ud! Jeg har benyttet mig af den matte, grålige/lilla nuance over hele øjenlåget og er selv ret begejstret for pigmenteringen og holdbarheden. Så hvis man lige ser bort fra at de drysser, er de faktisk virkelig fine!

gigixmaybelline_06_ny

GIGI HADID GEL EYELINERS

Jeg har altid været ret begejstret for Maybellines kohleyeliners og de her er ingen undtagelse. De er super bløde, nemme at påføre og holder rigtig godt på øjet. Jeg har benyttet mig af den sorte til at kreere min winged liner, den er jo sortere end sort!

gigixmaybelline_08_ny

gigixmaybelline_09 GIGI HADID LIP LINERS

De fire lipliners er altså også virkelig gode! De er på ingen måde udtørrende (hvilket jeg ofte oplever med lip liners) og nemme at tone ind i læberne. Jeg har brugt den mørke nude (nr. 2) til at give mine læber lidt ekstra definition. Den skal helt sikkert bo i håndtasken fra nu af!

gigixmaybelline_10_ny

gigixmaybelline_11

GIGI HADID LIPSTICKS

Og nu til læbestifterne! Jeg har altid elsket Maybellines læbestifter, så jeg var enormt begejstret da de her kom ind af døren. Det er basically alt hvad en ægte læbestift-junkie har brug for! De perfekte nudes og røde.

gigixmaybelline_12

gigixmaybelline_13

Til mit East Coast Glam Look har jeg faktisk brugt både den mørke og den lyse nude blendet sammen for at få den helt rigtige nuance. Jeg går ikke så tit med læbestift, men de her er så nemme at påføre og på ingen måde ubehagelige at have på. Jeg glæder mig helt til at bruge den dybe røde til jul, haha!

gigixmaybelline_14

gigixmaybelline_15

GIGI HADID FIBER MASCARA

Det eneste fra kollektionen jeg ikke har prøvet endnu er denne her fiber mascara. Hvis den er lige så god som Maybellines andre mascaras, så glæder jeg mig i hvert fald til at prøve den!

gigixmaybelline_16

GIGI HADID EYESHADOW BRUSH

Jeg havde ikke de helt store forventninger til denne her øjenskyggebørste, da highstreet børster aldrig rigtig performer lige så godt som de andre i min børstesamling. Dog vil jeg sige, at denne her faktisk er ret god til at “pakke” øjenskyggen på øjenlåget og tone den ud. Ville jeg selv købe børsten, hvis jeg manglede? Nok ikke. Real Techniques laver fantastiske øjenskyggebørster, så det ville nok være der jeg ville kigge, men denne her er ikke dårlig, bare ikke noget særligt.

surisuri21328 surisuri21329 surisuri21330

Mange har beklaget sig over, at produkterne i Gigi kollektionen koster en del mere end hvad Maybellines produkter plejer at koste, bare fordi der står Gigi Hadid på indpakningen. Personligt synes jeg kun, at det er Jetset-paletten som er for pricy, resten er faktisk ret fair i forhold til kvaliteten.

Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg skal kreere det her makeup look. Selv min kæreste sagde, at det så enormt flot ud, haha! Og han er altså normalt typen der bedst kan lide mig uden alt for meget i fjæset.

Kollektionen kan nu købes eksklusivt på matas.dk. Da kollektionen er limited edition, sælges den kun så længe lager haves – så skynd jer piger!

Kærligst,
♡Caro

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets smukkeste julekalender ✨