Gigi Hadid x Maybelline Review

Kiehl’s Christmas 2017

kiehl's, kiehl's skincare, kiehl's hudpleje, kiehl's christmas 2017, makeup, makeup blog, makeup blogger, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Sponsoreret af Kiehl’s

I så måske mit indlæg om mine yndlings ansigtsrens tidligere på ugen HER? Der snakkede jeg nemlig lidt om min kærlighed til Kiehl’s Blue Herbal Blemish Cleanser Treatment. Jeg har fået flere favoritter fra fantastiske Kiehl’s og de er faktisk fra dette års julekollektion!

kiehls_02_ny

Altså, hvor fine er indpakningen?! Jeg ved godt, at det er indholdet der tæller, men det gør altså ikke noget med en smuk indpakning, hihi.

I år har Kiehl’s lavet en limited kollektion i samarbejde med den engelske grafiker, Kate Moross. Kollektionen forener Kiehl’s og Kate Moross gensidige passion for kunst i en farverig og festlig julekollektion!

Kollektionen består af de ikoniske produkter som Crème de Corps, Crème de Corps Whipped Body Butter, Ultra Face Cream, Calendula Toner, Midnight Recovery Concentrate, Butterstick Lip Treatment og helt nye sæber med duft af lavendel koriander og grapefrugt!

kiehls_03_ny

Det er første gang at jeg prøver deres ikoniske Crème de Corpes og jeg må sige, jeg er KÆMPE fan! Det er en rig og fugtgivende kropscreme, som er beriget med nærende ingredienser som karita smør, oliven frugt, mandel, abrikos, sesam avokado og beta karotene.

Perfekt hvis man døjer med en tør hud!

 

kiehls_04_ny

kiehls_05_ny

kiehls_06_ny

Denne Butterstick Lip Treatment er blevet fast inventar i min håndtaske! Udover at være enormt pæn, så er det en af de bedste læbepomader jeg har brugt! Den fugter mine læber SÅ godt og holder ret længe på læberne i løbet af dagen. Så fantastisk!

Jeg har ikke prøvet særlig meget fra Kiehl’s endnu, men jeg er simpelthen SÅ imponeret og glæder mig til at teste flere produkter fra deres sortiment til jer her på bloggen. Lad mig endelig vide, hvis I ligger inde med nogle wonder produkter fra mærket som jeg bare må prøve <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gigi Hadid x Maybelline Review