Fyldige læber med RODIAL

ESSIE julekalender 2017 ✨💅🏼

Sponsoreret af ESSIE

Jeg ved godt, at jeg deler en del julegaveæsker med jer for tiden, men det er simpelthen fordi, at der i år er SÅ mange fine på markedet! Jeg har lidt flere til jer i ærmet, men jeg må være helt ærlig og sige at denne her fra Essie er min absolut favorit so far. Hvis der sidder andre derude der ligesom jeg er kæmpe Essie-fan og er en ægte neglelakjunkie, så er denne her julekalender den perfekte at forkæle sig selv med!

Som den nysgerrige type jeg nu er, kunne jeg jo ikke lade være med at åbne den allerede, haha! Dog ville jeg jo ikke kunne fortælle jer om den nu er det værd, uden at åbne den, vel?

Indholdet af denne her julekalender er intet mindre end fantastisk. Den indeholder alt fra glitterlakker, fine hverdagsnuancer og de bedste plejeredskaber til den perfekte DIY manicure.

Selv kan jeg slet ikke få armene ned over de fine glimmerlakker, som jo er PERFEKTE her til december. Jeg planlægger at lave et indlæg med glimmernegle snart, så stay tuned!

essie_02

Alt i alt har Essie ramt spot on med denne her adventskalender, well done! Hvis ikke jeg havde modtaget denne i gave kunne jeg virkelig godt finde på at forkæle mig selv med en, bare for at gøre min eksamensperiode lidt mere festlig. Det bliver lige pludselig lidt sjovere at skrive opgave med pæne glimmernegle <3

Julekalenderen kan fås hos Magasin til 645 kr! Skal I have fat i den?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldige læber med RODIAL