Tips til at komme igennem vintermånederne ❄️

Ny allergicertificeret plejeserie: Ivy Aïa

Sponsoreret af Ivy Aïa

ivy aïa, ivy aïa hudpleje, skincare, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, makeup blogger, caroline overgaard

I sidste uge var jeg til et lanceringsevent for Ivy Aïa som er en helt ny serie af allergicertificeret skønhedspleje. Produkterne er udviklet og fremstillet i Danmark af farmaceuter, så man er sikker på at produkterne er af bedste og reneste kvalitet.

ivy_02_ny

Høj kvalitet uden kompromis

Alle ingredienser er nøje udvalgt af eksperterne selv, som kender grundstenene i god hudpleje, og de er ikke gået på kompromis! Hele sortimentet er nemlig uden parfume, parabener og farvestoffer, og er AllergyCertified, så risikoen for allergi er minimeret.

Serien indeholder udvalgte virksomme ingredienser, som arbejder med din hud:

Hyaluronsyre: Binder store mængder vand, hvilket giver huden et fast udseende. Hudens egen evne til at producere hyaluronsyre falder i takt med alderen, fordi cellerne og vævet indeholder mindre vand, og huden vil være mindre fast og miste struktur. Hyaluronsyre genopretter hurtigt den tabte fugt og øger hudens evne til at binde vand.

Vitamin B3: Også kaldet niacinamide, som virker anti-inflammatorisk og dulmer rødme, akne og kan hæmme pigmentforandringer. Vitamin B3 forbedrer hudens barrierefunktion og elasticitet.

ProVitamin B5: Omdannes til B5 vitamin i huden. ProVitamin B5 har beroligende og lindrende egenskaber og tilfører huden fugt.

ivy_04_ny I serien findes seks produkter til hverdagens plejerutine: cleansingmousse, skintonic, to ansigtscremer, body cream og en micellar water.

Hele serien sælges eksklusivt i Normal butikskæden og ALLE produkterne ligger til en pris af DKK 49,95. Ret fantastisk, ikke?

ivy_05_ny

Hvad er AllergyCertified?

AllergyCertified er en international certificeringsorganisation grundlagt i Danmark 2015. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet kan du være tryg ved, at toksikologer har gennemgået hver eneste ingrediens i produktet nøje og foretaget en risikovurdering. AllergyCertified arbejder for at certificere produkter over hele verden, så forbrugeren kan vælge hudvenligt uanset hvor på kloden, de befinder sig.

ivy_03_ny

Jeg synes virkelig, at det er fantastisk at der nu findes så rene og allergivenlige produkter på markedet til sådan en fin pris. Her har alle mulighed for at være med uden at skulle gå på kompromis med budgettet. Helt fantastisk! Så kig lige efter produkterne næste gang i er forbi en Normal! Det vil I ikke fortryde <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til at komme igennem vintermånederne ❄️