Ny allergicertificeret plejeserie: Ivy Aïa

Mine kosttilskud fra Novo Vita

Sponsoreret af Novo Vita 

novo vita, novo vita kosttilskud, kosttilskud, novo vita, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, makeup blog, caroline overgaard

Hvis I følger med på min Instagram (@carolineovergaard), så har I måske bemærket, at jeg er ret stor fan af Novo Vitas kosttilskud og andre produkter.

Selvom de fleste af os gør hvad vi kan for at spise både sundt og varieret, kan det med den moderne livsstil være svært for os at få alle de essentielle næringsstoffer som vores krop har brug for. Novo Vita har derfor skabt et sortiment med produkter som er rene, aktive og ærlige og som tilfører kroppen vigtige næringstoffer.

Nedenfor vil jeg fortælle lidt om de kosttilskud som jeg tager hver dag fra Novo Vita. Bemærk, at jeg IKKE er kostvejleder eller lignende. Nedenstående kosttilskud fungerer fantastisk for mig og gør en forskel på min krop, så det er blot en anbefaling. Jeg håber, at I kan lide det!

novovita_02_ny

NOVO VITA Mag+

Mag+ indeholder magnesiumkompleks som består af tre forskellige magnesiumkilder: Magnesiummalat (100 mg), Magnesiumchlorid (150 mg) og Magnesiumcitrat (100 mg). Ingredienserne er udvalgt på baggrund af deres høje optagelighedsgrad.

Magnesiummalat er baseret på æblesyre og er faktisk rigtig god til os der lider at træthed. Æblesyre er faktisk en naturlig frugtsyre som er til stede i de fleste celler i kroppen, altså en vigtig bestandel af de enzymer, der spiller en central rolle i vores krops energiproduktion.

Magnesiumchlorid siges at være den bedste form for magnesium til afgiftning af celler og væv mens Magnesiumchlorid understøtter nyrefunktionen.

Magnesiumcitrat kan faktisk afhjælpe på forstoppelse, så hvis man døjer med maveproblemer er de her helt sikkert værd at give et skud!

NOVO VITA Antioxidant +

Antioxidant+ er en plantebaseret antioxidant med ekstrakter fra fransk standfyrretræ, granatæble og C-vitamin, der har til formål at beskytte vores celler mod oxidativt stress og vedligeholder kroppens normale immunforsvar – altså perfekt til de her kolde måneder!

Kapslerne indeholder en unik blanding af flere forskellige typer bioflavonoider og frugtsyrer samt et naturligt afbalanceret indhold af polyfenoler. Derudover indeholder de kun en smule rismel og kan derfor sagtens indtages af vegetarer og veganere (det er især en af grundende til at jeg virkelig elsker Novo Vita…)

NOVO VITA Multi B+

Multi B+ bidrager til et dagligt energiboost med otte forskellige B-vitaminer, vitamin C, magnesium, inositol og cholin (helt uden unødige tilsætningsstoffer!). Mikronæringsstofferne i B+ er faktisk baseret på ingredienser, som nemt optages i kroppen og man skal kun indtage én kapsel for at få dækket sit naturlige B-vitamin behov.

Der er tilsat Cholin og Inositol for at lave et komplet B-vitamin tilskud, da næringsstofferne anses for at være en del af “B-vitamin familien”. Derudover har Cholin også til formål at understøtte en normal forbrænding af fedtstoffer samt til at vedligeholde en normal leverfunktion.

NOVO VITA SkinEssence+

Efter jeg i August måned tog beslutningen om at skifte over til vegetarisk kost, har min hud slået en del ud. Det er ofte det der sker når man stopper med at spise kød, men jeg tænkte, at det ikke kunne skade at booste huden indefra. Derfor tilføjede jeg SkinEssence+ til min kost! SkinEssence+ er baseret på vindruekerneekstrakt og C vitamin som har til formål at beskytte cellerne mod oxidativt stress og bidrager hertil til normal dannelse af kollagen, der har betydning for en normal og velfungerende hud.

Vindruer indeholder en lang række plantestoffer (kaldet polyfenoler), som er rige på antioxidanter. Jeg ville helt sikkert give dem her et skud, hvis din hud også trænger til lidt hjælp indefra.

NOVO VITA MultiBoost+

MultiBoost+ er lidt den klassiske multivitaminpille. Kapslerne indeholder et bredt dækkende vitamin-og mineraltilskud, som indeholder intet mindre end 30 vitaminer, mineraler og urter i en samlet formular, som har til formål at bidrage til immunsystemet, energistofskiftet og beskyttelse mod oxidative skader.

Hvis ikke man er en ægte kosttilskud-nørd som jeg selv, ville jeg helt sikkert starte med de her, så er man altså ret godt dækket ind!

Lad mig endelig vide, hvis I ligger inde med nogle kosttilskud som I bare slet ikke kan undvære!

Kærligst,
♡Caro

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny allergicertificeret plejeserie: Ivy Aïa