Green People Makeup 🌿

Nyt søndagsritual: Crystal Roller 🌸✨

Sponsoreret af Intuitions

Jeg er blevet ret besat af Crystal Rollers og især denne her smukke Rosenquartz roller er blevet en fast del af min hudplejerutine.

Rosenquartz er en kærlighedssten. Den har til formål at skabe ro, harmoni og balance. Den er især god til sensitiv hud, dog kan alle hudtyper have havn af dens beroligende effekt. Den virker opstrammende, udglattende og fjerner ophobninger og hævelser. Derudover giver den en super fin glød og bedre optagelse af produkter som f.eks. serummer og olier.

Jeg har været så heldig at modtage min fra søde Anne, som er ejer af Intuitions. Hun hjælper mig i øjeblikket med at få min hud tilbage i balance og jeg glæder mig helt vildt til at fortælle jer mere om det! Hos Anne kan man faktisk købe Rosenquartz rollers til en pris af DKK 399. Rolleren kommer i den fineste stofpose og en lille fin æske, så man altid kan have den med på rejser og i tasken. Helt klart den perfekte julegave til hudplejeelskeren eller som en gave til sig selv. Jeg kan i hvert fald ikke leve uden min nu <3

Selve rolleren er et værktøj til at massage af ansigt og hals. Man kan vidst godt sige, at det er en slags “facefitness” og passer perfekt til en god omgang selvforkælelse, altså det perfekte søndagsværktøj, haha!

Udover de udglattende og opstrammende effekter virker den også enormt afstressende efter en lang dag og kan faktisk hjælpe med hovedpine og stress. Der er ingen grænser for hvor ofte man må bruge rolleren, gerne så ofte som muligt faktisk!

Har I selv erfaring med disse værktøjer? Jeg er i hvert fald kæmpe fan!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green People Makeup 🌿