Nyt søndagsritual: Crystal Roller 🌸✨

Best drugstore bases

Sponsoreret af NYX 

bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, caroline overgaard, nyx makeup, nyx foundation, loreal true match, loreal cushion foundation, maybelline primer, maybelline concealer, rimmel stay matte, rimmel foundation

På det seneste har jeg været ret begejstret for makeup fra de budgetvenlige brands, de gør det simpelthen så godt for tiden! Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et lille indlæg til jer med mine favorit baseprodukter til under DKK 200, så kan alle jo være med! Hvis I har fuldt med herinde i et stykke tid, så ved I måske, at nogle af produkterne har været nævnt her på bloggen før, men det er jo kun en god ting! Jeg håber, at I kan lide det <3

drugstorefoundation_02_ny

Det er ikke så ofte at jeg bruger primers, faktisk! Men på de dage hvor mine porer ser lidt for store ud, kan jeg rigtig godt lide at bruge Maybelline Master Prime Pore Minimizer. Den minder på mange måder om Benefits og Make Up For Evers versioner, bare til en meget bedre pris!

I forhold til foundations har jeg to favorit mærker: L’Oréal og Rimmel. Efter min mening performer de lige så godt som Chanel, YSL og de andre luksuriøse mærker. Rimmel Lasting Finish Foundation sidder SÅ pænt på huden og holder rigtig længe i løbet af dagen. Klart en foundation som jeg bruger på dage hvor jeg ved, at makeuppen skal se pæn ud i mange timer. L’Oréal True Match Foundation har jeg lavet et seperat indlæg om lige HER. Det er efter min mening den BEDSTE foundation man kan finde på markedet, hands down. Go get it, ladies! Hvis man ønsker en mere dækkende foundation, så kan jeg varmt anbefale GOSH Foundation Plus+. Den fungerer både som foundation og concealer, perfekt til de morgner, hvor det hele godt må gå lidt hurtigt. Derudover holder den super fint i løbet af dagen! Det er ikke alle der er fan af cushion foundations, jeg kan personligt rigtig godt lide dem. Min yndlings har i lang tid været L’Oréal Nude Magique Cushion Foundation, som jeg har lavet et seperat indlæg om lige HER. Er der nogle af jer der har prøvet Maybellines Cushion Foundation? Er den værd at give et skud?

Udover min trofaste True Match foundation er jeg også blevet enormt glad for NYX Makeup Total Control Drop Foundation. Hold nu op, hvor er den altså bare god! Jeg har lidt svært ved at vælge mellem denne her og L’Oréals. Man kan faktisk selv justere hvor høj en dækning man vil have med denne her foundation, alt afhængigt af hvor mange dråber man bruger. Resultatet er MEGA pænt og holder hele dagen. Første gang jeg havde denne her foundation på var jeg oppe i fitness og løbe 8 kilometer efter en lang dag, og min makeup så STADIG (!!) super fin ud da jeg kom hjem igen. Virkelig imponerende. NYX lover, at den giver en matte dækning, og det kan jeg sagtens nikke genkendende til, men på en meget fin og naturlig måde.

drugstorefoundation_03_ny

Jeg har fået mig et rigtig godt samarbejde til L’Oréalhuset. L’Oréal er en virksomhed, som jeg siden mine unge teenageår altid har set enormt meget op til. De ligger nemlig inde med SÅ mange seje og innovative mærker indenfor skønhedsbranchen og især NYX er et af de mærker, som jeg crusher en del på for tiden. Så da denne her vilde pakke kom ind af døren for en måned siden, var jeg henrykt over at prøve deres nye foundation. Som beskrevet ovenover er den virkelig, virkelig god og så er jeg SÅ vild med farveudvalget. Det er helt fantastisk at se, at et budgetvenligt mærke kreerer et produkt i så mange nuancer, well done NYX! Derudover påfører jeg produktet med den foundationbørste som I kan se på billedet, den er altså ret fab! Jeg må se at prøve flere af deres makeupbørster snarest.

En af grundende til, at jeg er så glad for det her samarbejde med L’Oréal er, at jeg har muligheden for at dele så mange fantastiske lanceringer med jer der læser med. Det er altså noget der gør mig særlig varm om mit (beauty)hjerte.

I forhold til concealers er der absolut ingen grund til at bruge mange penge, de budgetvenlige gør det nemlig allerbedst på denne her front. Mine absolut favoritter er Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer og L’Oreal True Match The One Concealer. Jeg tror efterhånden, at jeg har brugt 4-5 Instant Anti Age Erasers op, den er simpelthen SÅ god under øjnene, kæmpe must i min samling. Hertil er jeg rigtig glad for True Match The One til de steder i ansigtet som trænger til lidt ekstra dækning. Den er super let på huden, men meget pigmenteret.

Min yndlings budgetvenlige faste pudder er en gammel blog klassiker, Rimmel Stay Matte Powder. Den ser ud af absolut ingenting, indpakningen er ikke noget at råbe hurra for heller, men indholdet er fantastisk. Den giver huden en tilpas matte finish, men efterlader den på ingen måde “kaget”. Helt fantastisk, især til en sum af DKK 44,95!

Hvis man er mere til løs pudder, så kan jeg varmt anbefale et af L’Oréals nyeste skud på stammen, True Match Mineral Translucent Powder som jeg faktisk også har lavet et seperat indlæg om lige HER. Den føles som luft på huden, og er fantastisk til at “sette” makeuppen. Jeg bruger faktisk ikke andet lige i øjeblikket!

Nu blev det her indlæg lige en anelse længere end hvad jeg havde regnet med, haha! Jeg håber dog, at I kunne bruge det og skriv endelig en kommentar i kommentarfeltet, hvis I har spørgsmål til nogle af produkterne.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt søndagsritual: Crystal Roller 🌸✨