Best drugstore bases

NEW IN: Sensai skincare

sensai, sensai makeup, sensai skincare, sensai hudpleje, bblogger, bbloggers, beauty blog, skønhedsblogger, caroline overgaard

Sponsoreret af Sensai

Som mange af jer nok ved, så er jeg ret begejstret for Sensais makeup. Forleden var jeg så heldig at modtage noget af deres hudpleje til at teste til jer, ser produkterne ikke fine ud?

Jeg er dog ikke gået i gang med at bruge dem, da min hud lige pt. er i ubalance og slår meget ud. Derfor prøver jeg at holde mig til de samme produkter i en længere periode. MEN! I skal selvfølgelig ikke snydes for lige at høre lidt om produkterne <3

sensai_hudpleje_02_ny

Dette lille sæt kalder Sensai for deres Saho sæt. Det indholder dobbeltrens og dobbelt fugttilførelse for en smuk, strålende og silkeblød hud.

Saho er den etikke, som benyttes i den japanske te-cermoni og har hos Sensai altid været det essentielle hudplejeritual. Saho tager udgangspunkt i at gøre de rette ting, på det rette tidspunkt og i den rigtige rækkefølge for at opnå den ultimative oplevelse og de optimale hudpleje resultater.

DOBBELT RENSNING: 

Trin 1: Fjern oliebaseret make-up og urenheder. (1 gang om dagen – aften).

Trin 2: Rens snavs og døde hudceller væk med en mild ansigtsvask (Morgen og aften).

DOBBELT FUGTTILFØRSEL:

Trin 1: Tilfør fugt med en lotion og forbered huden for efterfølgende pleje. (En hudprimer – også kendt som lotion/essence indenfor fænomenet K-Beauty. Kickstarter huden med et boost af fugt og plejende ingredienser, mens cellefornyelsen sættes i gang. Konsistensen er en anelse tykkere end vand, og denne lotion kan påføres med fingerspidserne – også ved øjenomgivelserne).

Trin 2: Giv huden næring og beskyttelse med denne emulsion.

SPONGE CHIEF (ikke med på billederne):

Er Sensais meget absorberede og silkebløde vaskeklud, udviklet til at fjerne Silky Purifying produkterne uden at stresse og irritere huden. Gennemfugt vaskekluden med lunkent vand før anvendelse. Perfekt alternativ til vatrondellen og kan derudover vaskes op til 60 grader uden skyllemiddel!

Sættes forhandles bl.a. hos lige HER hos Magasin og ligger til en pris af DKK 720 (værdi DKK 885).

Jeg glæder mig helt vildt til at prøve produkterne og fortælle jer, hvordan de fungerer! Er der nogle af jer der har prøvet noget af deres hudpleje før?

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best drugstore bases