NEW IN: Sensai skincare

RAAW by Trice Eye Love Roll On ✨

Sponsoreret af RAAW by Trice

raaw in a jar, raaw by trice, raaw by trice oils, raaw by trice eye love roll on, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, caroline overgaard

Jeg skrev for nyligt et indlæg om relanceringen af RAAW by Trice i et indlæg lige HER. Jeg har været helt pjattet med RAAW by Trice siden jeg prøvede produkter fra mærket i sommers. Hendes Blue Beauty Drops er min all time yndlings olie, som jeg bruger hver eneste aften.

For små tre uger siden fik modtog jeg hendes Eye Love Roll On som er en virkelig lækker olieserum til øjenomgivelserne, som har til formål at gøre underværker for mørke rander og hævede øjne. Helt perfekt hvis man går og har en lidt træt periode, haha! Olien indeholder kaffebønneolie, geranium, vitamin E og jojobaolie som alle er med til at fugte det sarte område. Jeg er virkelig blevet glad for det her produkt, især i de kolde måneder. Jeg har allerede en back-up liggende, jeg skal simpelthen ikke være foruden det her vidunderprodukt! Derudover er den nye indpakning jo SÅ smuk. I kan godt fornemme, at jeg er kæmpe fan, ikke?

Kærligst,
♡Caro

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Sensai skincare