The Great Brownanza Blockbuster Set fra Benefit 💓

Throw some glitter on it 💅🏼✨

Sponsoreret af Essie

Der er lige pludselig gået 14 årige-Caro i den. Jeg er nemlig (igen) blevet fuldstændig besat af glitternegle, især nu hvor december måned nærmer sig. Det er ikke den der full on glitter negl jeg snakker om, faktisk er det bare en smule glimmer, som bare ser så fint og sofistikeret ud.

ny_essieglitter_01

Nogle af jer ved måske, at jeg er en ægte Essie-junkie. Faktisk ejer jeg stort set kun neglelakker derfra, jeg er blevet en rigtig lille snob. Udover at kvaliteten er bedre end ALLE andre mærker på markedet, så har de simpelthen de fineste glimmerlakker i deres sortiment og specielt overstående er jeg faldet pladask for.

ny_essieglitter_02

I denne omgang valgte jeg “Mixtaupe” som base og “A cut above” som glittertopcoat. “Mixtaupe” er enormt pigmenteret og behøver kun to lag for at være fuldt dækkende på neglen. Det er altså ret imponerende, for nude lakker skal jo tit have mange lag for at komme til sin ret! “A cut above” er den fineste kobberglitter, jeg mener bare, hvor fin er den lige? Jeg har to lag af den på, men man ville sagtens kunne give den endnu mere gas hvis man er til det!

ny_essieglitter_03

For mig er neglelak det accessories til mit outfit. Jeg er en kæmpe smykkejunkie, men uden neglelak føler jeg mig simpelthen bare så nøgen!

ny_essieglitter_04 ny_essieglitter_05

I kan finde de to lakker HER og HER hvis det har interesse. I må også endelig sige til, hvis I ligger inde med noget god inspiration til lidt nailart! Derudover har jeg lige modtaget nogle nye lakker fra Essie, som jeg snart smider op på bloggen. I kan godt glæde jer <3

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Great Brownanza Blockbuster Set fra Benefit 💓