Throw some glitter on it 💅🏼✨

De bedste fugtmasker til den kolde tid ❄️

Sponsoreret af Origins

De her masker har jeg købt utallige gange, de er simpelthen de ALLERBEDSTE fugtgivende masker på markedet og sådan er det bare! Jeg bruger dem faktisk hele året rundt, men især i vintermånederne er de et must i min hudplejerutine.

ORIGINS DRINK UP 10 MINUTE MASK

Hvis min hud skal være se frisk og glødende ud på kort tid er det denne her maske jeg tager i brug. På bare ti minutter efterlader den min hud enormt velfugtet og fin. Helt perfekt til et hurtigt “pick me up”.

ORIGINS DRINK UP INTENSE OVERNIGHT MASK

Hvis det virkelig står kritisk til med fugtniveauet er det denne her bandit jeg hiver frem fra skuffen. Jeg påfører masken cirka en til to gange om ugen som det sidste step i min hudplejerutine inden jeg går i seng (ligesom man ville påføre en natcreme). Når jeg vågner om morgnen er produktet sunket helt ind i huden og efterlader den SÅ pæn og frisk. Helt klart en maske som jeg altid skal have i min samling og som jeg altid vil komme tilbage til. Hvis ikke I har prøvet den de damer, så er det altså på tide!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throw some glitter on it 💅🏼✨