De bedste fugtmasker til den kolde tid ❄️

Airbrush finish med RODIAL

rodial, rodial makeup, rodial beauty, rodial airbrush make-up, rodial foundation, bblogger, bbloggers, skønhedsblog, skønhedsblogger, makeup blog, makeup blogger, caroline overgaard

Sponsoret af RODIAL

Hvis I læste mit tidligere indlæg HER om min kærlighed til RODIAL, så kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at jeg har endnu et produkt fra dem, som jeg knuselsker!

Jeg skal være ærlig at indrømme, at første gang jeg smurte lidt af denne her foundation på hånden tænkte jeg, at det aldrig ville gå på mit ansigt. Det er faktisk mere en slags “paste” end en foundation. Produktet er ENORMT pigmenteret og er en ægte “heavy duty” foundation som giver en fuld dækning og et airbrush agtigt look.

rodial_02_ny

Jeg døjer med en del urenheder for tiden, som jeg også har skrevet lidt om HER, så derfor har jeg behov for lidt mere dækning end jeg plejer at bruge. Jeg opnår det bedste resultat ved at bruge en våd Beauty Blender med produktet. Selvom det er en fuldt dækkende foundation, så ser den overhovedet ikke “kaget” ud på huden! Det er helt utroligt, huden får faktisk en rigtig fin, glødende effekt. Et bonus er, at hvis man har lidt travlt om morgnen, så fungerer den faktisk også som en concealer;)

Kæmpe anbefaling herfra!

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste fugtmasker til den kolde tid ❄️