Airbrush finish med RODIAL

En fin gave til te-elskeren 🍵

Sponsoreret af PUKKA

Det er langt fra første gang, at jeg skriver et indlæg om PUKKA. Jeg er en kæmpe te-drikker selv og PUKKA har og vil altid være mit fortrukne mærke. Derfor vil jeg lige tippe jer om en så fin gavedåse, som de lige nu har i deres sortiment. Den er efter min mening den perfekte gave til en mor, søster eller veninde som også elsker PUKKA. Gavedåsen indeholder hele 30 tebreve bestående af: Turmeric Gold, Night Time, Original Chai, Three Ginger og Three Cinnamon.

Som den te-nørd jeg nu er, havde jeg selvfølgelig smagt dem allesammen på forhånd (jeg blander nemlig tit forskellige breve nede i Matas…) og jeg elsker hver og én. Især Night Time er rigtig god til at få en til at falde til ro om aftenen.

Kærligst,
♡Caro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Airbrush finish med RODIAL